Individual Echipa Facilitatori coaching

Costel Coravu  - coach

Costel CORAVU

Din pozitia sa de Presedinte al Asociatiei Romane pentru Coaching, Costel este ferm hotarat sa faca din profesia de coaching o profesie respectata si apreciata in Romania. El este dedicat cauzei sale de a sprijini profesionistii, intreprinzatorii si managerii pentru a obtine armonia si echilibrul intre afaceri si viata personala, in timp ce se bucura de un succes remarcabil in toate domeniile importante pentru ei.

Creator de workshop-uri, seminarii si programe de coaching si dezvoltare personala, dupa o experienta de 16 ani de “ lupta “ in transeele managementului in mari corporatii internationale, in care si-a castigat o buna reputatie, Costel are o expertiza notabila despre cum sa cresti, sa sustii si sa promovezi o afacere in timp util pentru un rezultat optim.

Experienta sa in coaching cuprinde peste 500 de ore de coaching si training profesionist in domeniul dezvoltarii personale, al coaching-ului individual, de grup si de echipa.

 

 

 

Dragos ION

Si-a dezvoltat o cariera in vanzari si training cu Wilson Learning, Response International, Intersnack Knabbergeb'ck GmbH, Interbrands Marketing & Distribution. Si-a inceput cariera in 1995, iar experienta sa este ca Business Developer si Salesman, Area Sales Director, Channel Manager, Trainer, Consultant, Senior Consultant. Din acesta postura a dezvoltat si livrat numeroase sesiuni de instruire pentru diferite echipe, pe teme ca "Abilitati Manageriale", "Comunicare", "Leadership", "Abilitati de Vanzare", "Munca In Echipa", "Customer Service", "Abilitati de Prezentare", "Negociere", etc. 

A fost trainer pentru numeroase grupe de participanti din companii precum: Toyota Romania, Romtelecom, Alexandrion, Garanta, Pepsico, Mega Image, GlaxoSmithKline, Biofarm, Mercedes Benz-Romania, Mitsubishi, Omniasig, Akela TechTeam Romania, ING Asigurari, Ramada Hotels, Howard Johnson-Grand Plaza Hotel, TOYA Romania, etc. 

De asemenea a dezvoltat programe anuale de training pentru echipele de vanzari din Romania si Bulgaria ale Intersnack GmbH si a fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD - Franta . Este evaluator certificat A&DC (UK) si detine o acreditare Thomas International.
Pentru cresterea performantei din zona business, Dragos imbina in cadrul sedintelor abordarea din coaching cu experienta sa corporate. 

 

Rodica Obancea coach

Rodica OBANCEA

Rodica este coach certificat de International Coach Federation, Coaching Partner HART Consulting. Ea detine, de asemenea, o cerificare in metodologia Hogan Assessment Systems. In calitate de coach, Rodica a lucrat cu directori, manageri, antreprenori dar si echipe manageriale din companii multinationale si romanesti. A derulat proiecte de coaching in industrii variate, precum IT&C ( Adobe, Romsys), constructii (Lafarge, Danfoss), pharma (Ewopharma, Sindan Pharma), retail (Mega Image).

 

Magda NICULESCU

Magda Niculescu este Executive Coach si cum ii place cel mai tare sa descrie ce face, ea «asista oamenii sa se (re)indragosteasca de viata lor si sa scrie istorie ca si leaderi.S-a specializat in schimbari radicale - ale leaderilor in companii (Leadership Turnaround) dar si in viata lor in general (Life Turnaround). Alte teme favorite sunt: Business Performance, Inteligenta Emotionala. Viziune si Strategie, Valori si Cultura Organizatinala, Motivare si Productivitate, Change Management si Integrare dupa M&A, Carisma si Imagine Publica, Dezvoltarea Carierei si Vocatie, Scop si Semnificatie in Viata, Fericire, Relatii.

Amprenta Magdei este “Coachingul Transformational”, care defineste un mod de abordare cu putere de metamorfoza si este D.E.E.P© - Durable, Effective, Efortless, Pervasive. Clientul nu isi imbunatateste substantial doar zona de dezvoltare vizata initial, ci obtine rezultate remarcabile pe ansamblu. Pe langa coaching, Magda mai ofera consultanta, scrie si faciliteaza ateliere sau training-uri despre subiecte care catalizeaza realizari si experiente iesite din comun.

Cariera de coach a Magdei a urmat dupa 15 ani de functii de conducere in mediul corporate cu companii multinationale recunoscute – Procter&Gamble si Mars Inc., in cadrul carora a dezvoltat expertiza in marketing, business management si leadership. Are doua diplome Masters in Business la Ecole Superieure des Affaires de Grenoble si o licenta in Psihologie. S-a format ca si coach in Marea Britanie si SUA si detine numeroase alte certificari profesionale.

“Magda este unul dintre cei mai cunoscuti tineri coachi”, Forbes Romania, febr. 2011

 

Magda BLIDARUS

Magda activeaza ca facilitator si coach profesionist de peste 7 ani, este certificata de International Coach Federation ca Accredited Certified Coach si membru fondator al Asociatiei Romane de Coaching. Deasemenea, ea detine certificarea pentru instrumentele de evaluare Hogan Assessments. Printre domeniile de expertiza ale Magdei se numara: executive coaching, coaching de echipa, life coaching. Clientii ei sunt lideri, manageri si antreprenori din variate domenii  - IT, educatie, bancar, farmaceutic, juridic, energetic, distributie - din Romania, Italia, Egipt, Belgia si Spania.

 

Cristina MANOLE

Cristina si-a inceput experienta profesionala ca psihoterapeut in 1998 si s-a dezvoltat ca trainer in aceeasi perioada. A livrat traininguri organizationale concepute si structurate intr-o forma cat mai practica si aplicabila in companiile client.

Completand formarea in coaching a inceput sa contractez sedinte de coaching, sesiuni individuale cu clienti precum: Coca Cola, Romtelecom, Hilton Athenee Palace, Euromedia, Ropharma, Nufarm. In prezent a incheiat contracte cu companii din Indonesia si cea mai mare realizare este contratul cu Marina Indoneziana, unde livreaza atat training cat si sesiuni de coaching.


 

Paul COSTIN

Principala arie de expertiza profesionala a lui Paul este managementul si membru afiliat Asociatia Romana pentru Coaching. Paul are 7 ani training si programe de dezvoltare personala si profesional, 8 ani in consultanta organizationala si individuala, 4 ani administrare  institutii nationale de cercetare, 12 ani in management (7 ani management in companii foarte mari si internationale), 16 ani in activitati de vanzare si conducerea operatiunilor comerciale.

Arii de specializare:  Business si executive coaching, Team coaching.


 

Alexandru FRUMOSU

 

Coach, trainer si consultant cu peste 25 de ani de experienta profesionala in diferite pozitii manageriale si in diferite industrii.  Alexandru s-a format in coaching cu Alain Cardon, Master Certified Coach, finalizand cursurile Metasysteme Coaching Academy. Este recunoscut internaţional ca si coach de catre International Coach Federation prin atribuirea titlului de Associate Certified Coach. In ultimii ani Alexandru s-a concentrat pe coaching si a fost implicat in diferite proiecte de coaching pentru companiile client precum si pentru clienti individuali. Ca si experinta de coaching Alexandru a fost implicat in Executive Coaching, Business Coaching, Team coaching, Coaching de cariera, 360º Feedback si Life Coaching.


Pentru mai multe detalii sau pentru solicitarea unei oferte, va rugam sa ne contactati aici sau la anca.tomoroga@idlearning.ro, 0725 522 3490725 522 349 .