Managementul Performantei Business HR

CONSULTANTA

 

Unul din avantajele externalizarii proceselor de consultanta de business este acela de a beneficia de expertiza unei echipe de specialisti, care va face o diagnoza obiectiva si un design de interventie adaptat si potrivit contextului si strategiei organizationale.

Rolul consultantilor iD learning este acela de a sprijini organzatiile sa identifice, sa aplice si sa monitorizeze cele mai potrivite masuri pentru a trece la etapa urmatoare de dezvoltare, sa isi stimuleze gandirea rationala si creativa pentru a realize transformarile pe care le doresc.

In proiectele noastre de consultanta interactionam direct si empatic cu clientul, ne place sa il cunoastem de aproape in mediul sau de lucru.  Experienta variata pe care o are echipa noastra de consultanti ne ajuta sa intelegem cele mai diverse industrii si tipuri de organizatii (multinationale, nationale sau antreprenoriale).

 


 

Consultanta de business. Exista semne ale acestei contopiri profesional si personal in jurul a multor aspecte decizionale din organizatii: promovarea, recompensele, angajarea, restructurarea etc. Extinzand la nivel macro, gasim semnele la nivelul fuziunilor si achizitiilor, extinderii sau restrangerii activitatii, a construirii planurilor de salarizare si bonusare. Citeste aici mai multe.

Consultanta HR. Intrucat management-ul resurselor umane se afla in legatura directa cu productivitatea, cu performanta si cu succesul.  Astfel,  investitia in resursele umane aduce cu sine castiguri substantiale pe termen lung. Citeste aici mai multe.

Managementul performantei reprezintă totalitatea intervenţiilor strategice care influenteaza pe termen lung activitatea organizatiei, avand ca rezultat cresterea rezultatelor financiare. Are un rol crucial in existenta organizatiei, fiind un punct strategic intre selectia angajatilor si dezvoltarea profesionala. Citeste aici mai multe.