Echipa iD learning Aparitii in presa Contact Parteneri

ECHIPA SI COLABORATORII iD learning

 

Dragos ION

Senior Consultant, Coach

Si-a dezvoltat o cariera in vanzari si training cu Wilson Learning, Response International, Intersnack Knabbergeb'ck GmbH, Interbrands Marketing & Distribution. Si-a inceput cariera in 1995, iar experienta sa este ca Business Developer si Salesman, Area Sales Director, Channel Manager, Trainer, Consultant, Senior Consultant. Din acesta postura a dezvoltat si livrat numeroase sesiuni de instruire pentru diferite echipe, pe teme ca "Abilitati Manageriale", "Comunicare", "Leadership", "Abilitati de Vanzare", "Munca In Echipa", "Customer Service", "Abilitati de Prezentare", "Negociere", etc.

A fost trainer pentru numeroase grupe de participanti din companii precum: Toyota Romania, Telekom, Unicredit, Adobe, Pepsico, Mega Image, GlaxoSmithKline, Biofarm, Mercedes Benz-Romania, Mitsubishi, Omniasig, Akela TechTeam Romania, ING Asigurari, Ramada Hotels, Howard, TOYA Romania, etc.

De asemenea a dezvoltat programe anuale de training pentru echipele de vanzari din Romania si Bulgaria ale Intersnack GmbH si a fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD - Franta . Este evaluator certificat A&DC (UK) si detine o acreditare Thomas International.
Pentru cresterea performantei din zona business, Dragos imbina in cadrul sedintelor abordarea din coaching cu experienta sa corporate. 

 


Diana Elena ONILA

Psiholog Consultant, Trainer, Practician Certificat Points of You™ The Coaching Game

 

Detine experienta practica de peste 8 ani in lucrul psihologic cu grupuri mari si mici, concretizata in activitati de conceptie si livrare training soft skills, de consiliere psihologica si consultanta HR, de evaluare si testare psihologica, de diagnoza organizationala, precum si in activitati de instruire si abilitare in cadrul  unor proiecte educativ-(in)formative.

 A integrat astfel de activitati in proiecte din zona:

- dezvoltarii profesionale pentru clienti din diferite industrii: pharma (Biofram, Servier Pharma), IT (Adobe, Tech Team, NOD), HoReCa (Ramada, Howard Johnson), FMCG (Mondelez / Kraftfoods, Cargill), retail (Arsis Vodafone, Franke), financiar (Unicredit, Coface, TMF);
- dezvoltarii personale (“Invata sa iubesti cu cap si suflet”, “Fii un parinte bun pentru copilul tau!”, “Harta cuplului”,  audioghidul “Invataruile iubirii”);
- de la granita dintre profesional si personal (“Programul de antrenament al vointei “Willpower”, “Echilibru intre personal si profesional”).

Psiholog practicant autonom in domeniul Psihologiei muncii si organizationale, precum si in Psihologia aplicata in servicii. Psiholog cu drept de practica autonoma in domeniul Consilierii Psihologice si Psihoterapiei Experientiale (individuale si de grup). Diana este si practician cu certificare internationala in facilitarea Points of You™ The Coaching Game & Punctum.

   

Costel Coravu  - coach

Costel CORAVU

Coach

A sustinut pana in prezent peste 1200 de ore de coaching si mentoring, dintre care aprox. 60% cu grupuri si echipe, iar 40% cu persoane individuale. Clientii sunt din diverse domenii de activitate: IT&C, vanzari cu amanuntul, MLM, industria auto, moda, legal, industria prelucratoare de metale si material plastic, hoteluri & restaurante, educatie, logistica. Pe baza experienţei lui de management in mari corporatii internationale, Costel concepe si sustine programe si evenimente de crestere a performantei,  atat individuale cat si de echipa, prin abordari de coaching transformational, bazate pe modelul sau original de coaching “AHA!“, care pleaca de la principiul unitatii fiintei umane privita ca un intreg si a felului in care ea relationeaza si comunica cu cei din jur.

Printre programele si evenimentele sustinute de el sunt: Director de vanzari, Manager Coach, Echipa de inalta performanta, Leadership si Management, Time Management, Cum sa devii o persoana de succes, Comunicare eficace, Cum sa iti cresti stima de sine, Constientizarea de sine.

Din poziţia sa de presedinte pentru perioada 2012 – 2013 al Asociatiei Romane pentru Coaching – ARC si de coach acreditat PCC ICF, contribuie la cresterea nivelului de profesionalism in coaching, prin supervizarea unora dintre evenimentele organizate de ARC si prin contributia sa ca Formator si Mentor Coach in antrenarea celor care vor sa devina coachi profesionisti, in cadrul cursului de formare in coaching conceput si sustinut impreuna cu alti patru profesionisti din domeniu “Campionii au Coach “.

 


Alina GOANTA  

Coach


Alina este Accredited Senior Coach (IIC&M),  Practician Certificat Points of You™ The Coaching Game. A
re o experienta de 8 ani in domeniul resurselor umane si de 4 ani in domeniul coaching-uluiCariera sa in domeniul resurselor umane s-a axat in principal pe proiecte si programe de training si dezvoltare organizationala. 

Alina a absolvit scoala internationala de coaching Noble Manhattan UK, obtinand calificativul “cu distinctie”  si este, de asemenea, Accredited Senior Coach recunoscut de catre International Institute of Coaching & Mentoring (IIC&M) si Practician cu certificare internationala in facilitarea Points of You™ The Coaching Game.

In prezent, Alina imbina cu succes experienta sa in domeniul resurselor umane cu experienta sa in domeniul coaching-ului in cadrul unor programe  organizationale precum managementul performantei, leadership development, comunicare interna, cultura organizationala, team development, employee engagement.

 

 

Rodica Obancea coach

Rodica OBANCEA

Coach

Rodica este coach certificat de International Coach Federation, Coaching Partner HART Consulting. Ea detine, de asemenea, o cerificare in metodologia Hogan Assessment Systems. In calitate de coach, Rodica a lucrat cu directori, manageri, antreprenori dar si echipe manageriale din companii multinationale si romanesti. A derulat proiecte de coaching in industrii variate, precum IT&C ( Adobe, Romsys), constructii (Lafarge, Danfoss), pharma (Ewopharma, Sindan Pharma), retail (Mega Image).


Magda NICULESCU

Coach

Magda Niculescu este Executive Coach si cum ii place cel mai tare sa descrie ce face, ea "asista oamenii sa se (re)indragosteasca de viata lor si sa scrie istorie ca si leaderi". S-a specializat in schimbari radicale - ale leaderilor in companii (Leadership Turnaround), dar si in viata lor in general (Life Turnaround). Alte teme favorite sunt: Business Performance, Inteligenta Emotionala. Viziune si Strategie, Valori si Cultura Organizatinala, Motivare si Productivitate, Change Management si Integrare dupa M&A, Carisma si Imagine Publica, Dezvoltarea Carierei si Vocatie, Scop si Semnificatie in Viata, Fericire, Relatii.

Amprenta Magdei este “Coachingul Transformational”, care defineste un mod de abordare cu putere de metamorfoza si este D.E.E.P© - Durable, Effective, Efortless, Pervasive. Clientul nu isi imbunatateste substantial doar zona de dezvoltare vizata initial, ci obtine rezultate remarcabile pe ansamblu. Pe langa coaching, Magda mai ofera consultanta, scrie si faciliteaza ateliere sau training-uri despre subiecte care catalizeaza realizari si experiente iesite din comun.

Cariera de coach a Magdei a urmat dupa 15 ani de functii de conducere in mediul corporate cu companii multinationale recunoscute – Procter&Gamble si Mars Inc., in cadrul carora a dezvoltat expertiza in marketing, business management si leadership. Are doua diplome Masters in Business la Ecole Superieure des Affaires de Grenoble si o licenta in Psihologie. S-a format ca si coach in Marea Britanie si SUA si detine numeroase alte certificari profesionale.

“Magda este unul dintre cei mai cunoscuti tineri coachi”, Forbes Romania, febr. 2011

 

Magda BLIDARUS

Coach

Magda activeaza ca facilitator si coach profesionist de peste 7 ani, este certificata de International Coach Federation ca Accredited Certified Coach si membru fondator al Asociatiei Romane de Coaching. De asemenea, ea detine certificarea pentru instrumentele de evaluare Hogan Assessments. Printre domeniile de expertiza ale Magdei se numara: executive coaching, coaching de echipa, life coaching. Clientii ei sunt lideri, manageri si antreprenori din variate domenii  - IT, educatie, bancar, farmaceutic, juridic, energetic, distributie - din Romania, Italia, Egipt, Belgia si Spania.

 

Cristina MANOLE

Coach

Cristina si-a inceput experienta profesionala ca psihoterapeut in 1998 si s-a dezvoltat ca trainer in aceeasi perioada. A livrat traininguri organizationale concepute si structurate intr-o forma cat mai practica si aplicabila in companiile client.

Completand formarea in coaching a inceput sa contractez sedinte de coaching, sesiuni individuale cu clienti precum: Coca Cola, Romtelecom, Hilton Athenee Palace, Euromedia, Ropharma, Nufarm. A incheiat contracte cu companii din Indonesia si cea mai mare realizare este contratul cu Marina Indoneziana, unde livreaza atat training, cat si sesiuni de coaching.


 

Paul COSTIN

Coach

Principala arie de expertiza profesionala a lui Paul este managementul. Are 7 ani training si programe de dezvoltare personala si profesionala, 8 ani in consultanta organizationala si individuala, 4 ani administrare institutii nationale de cercetare, 12 ani in management (7 ani management in companii foarte mari si internationale), 16 ani in activitati de vanzare si conducerea operatiunilor comerciale. Arii de specializare:  Business si executive coaching, Team coaching. Paul este membru afiliat Asociatia Romana pentru Coaching.


 

Alexandru FRUMOSU

Coach

Coach, trainer si consultant cu peste 25 de ani de experienta profesionala in diferite pozitii manageriale si in diferite industrii. Alexandru s-a format in coaching cu Alain Cardon, Master Certified Coach, finalizand cursurile Metasysteme Coaching Academy. Este recunoscut internaţional ca si coach de catre International Coach Federation prin atribuirea titlului de Associate Certified Coach. In ultimii ani Alexandru s-a concentrat pe coaching si a fost implicat in diferite proiecte de coaching pentru companiile client precum si pentru clienti individuali. Ca si experinta de coaching Alexandru a fost implicat in Executive Coaching, Business Coaching, Team coaching, Coaching de cariera, 360º Feedback si Life Coaching.

 

 

 

Mihaela FORGACIU

Senior Consultant

Peste 10 ani si mai mult de 346 de ore de trainign sustinute. A livrat programe de training pentru middle si top management din industria bancara. Este specializata si certificata in strategie de resurse umane corelata cu strategia de business, dar si in metodologii de evaluare/ Assesment Center- SHL, Lominger, Profiles International.

In 2006 a finalizat EMBA - Asebuss& Kennesaw State University USA. Membru in Comitetul Executiv al Raiffeisen Bank & National Bank of Greece.


Codrin NICOLAU

Senior Consultant & Senior Trainer

Codrin este consultant cu experienta relevanta ca Project Manager in proiecte de infrastructura IT si aplicatii nationale, dar si analiza si optimizare de proces. A activat ca trainer  si consultant PM pentru proiectul “Let’s Do It Romania”.

Ariile sale de expertinza sunt: Project Management, Analiza de business si Managementul proceselor de business.


  Melania MEDELEANU

Jurnalist & Trainer Public Speaking

 

Melania Medeleanu este un jurnalist cunoscut in mass-media din Romania si prezentatoare de stiri la Prima TV. A finalizat un program de master in Terapie logopedica (Universitatea Bucuresti) si unul in Comunicare si Relatii Publice (SNSPA).

Este absolventa a Scolii BBC de Radio, a programului Reuters pentru jurnalisti si a participat la numeroase programe interne in cadrul unor posturi tv din SUA in programul Freedom House.

Calitatea muncii Melaniei a fost recunoscuta de catre Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania care a acordat echipei sale Premiul “Cel mai bun program de stiri”. A lucrat timp de mai multi ani cu cei mai buni analisti politici din Romania. A fost gazda mai multor evenimente importante si are experienta lucrului cu formatori de opinie si cu politicieni de nivel inalt.

Melania isi foloseste experienta in televiziune pentru a-i invata pe altii sa capete o dictie buna si sa devina vorbitori in public excelenti.


Seramis SAS

Psiholog Consultant & Trainer Willpower

 

Specializat in servicii de consultanta pentru dezvoltare personala si psihoterapie. Este lector la Universitatea Hyperion si are un doctorat in psihologie.


 

Andrei DIMULESCU

Jurnalist

 

Andrei a lucrat ca ofiter de presa pentru institutii diverse, de la companii de arhitectura (Organul de Arhitectura), la agentii de marketing - Marks (Marketing Simplificat) sau companii de IT&C (Inneres Auge).
Latura organizatorica a cuprins si implementarea de evenimente, cele mai important fiind forumul Radosa la JW Bucharest Grand Hotel, care a reunit hotelieri de lux din 20 de tari, alaturi de peste 150 de reprezentanti ai agentiilor de turism romanesti. In cadrul unor astfel de evenimente, a luat deseori cuvantul, fiind si prezentator sau mediator, atat in cazul evenimentelor principale, cat si in cadrul seminariilor adiacente, organizate pentru profesionistii in domeniul respectiv. 
Andrei propune printre numeroase teme de discutie si reflexie teme precum: "Arta de a vorbi in public si de a scrie in particular", "Creativitate si originalitate in comunicarea verbala si scrisa", "Cum sa devii popular prin puterea cuvantului" etc.
A debutat inca pe bancile facultatii in presa "glossy" si de lifestyle, adunand in portofoliu publicatii precum GQ, FHM, Maxim, Viva!, Luxury, Etiquette etc, ajungand in mod organic redactor-sef si director editorial.


Catalina OLTEANU

Psiholog si trainer

 

Cariera de trainer a Catalinei a debutat cu workshopuri de dezvoltare personala bazate pe antrenarea inteligentei emotionale, imbunatatirea relatiei parinte-copil, intelegerea profunda a unei educatii prin prisma inteligentei emotionale.
Workshopuri pe care le sustine: Emotiile? Ce facem cu ele?; Identificarea starilor emotionale si schimbarea lor.
Catalina este Creative Writer pentru revista  Psychologies, cu articole precum "Inteligenta Emotionala si rolul ei in cresterea si educatia copiilor"; "Relatii incheiate sau relatii terminate? Sunt acelasi lucru?"; "10 calitati ale copilului interior pe care le putem valorifica acum ca adulti". A avut aparitii tv in cadrul emisunii Doctor H de pe postul TV.H (fostul TV Cultural).
Lucreaza ca voluntar in programe de coaching si dezvoltare personala adresate copiilor bolnavi de leucemie in cadrul Asociatiei Romane Impotriva Leucemiei in cadrul spitalului Fundeni si este membru in echipa organizatorica a turneului de dezvoltare personala Cred, Simt, Actionez!.
Catalina este licentiata in psihologie si stiintele educatiei si acreditare de trainer acordata de CNFPA.Simona SAVULESCU

Consilier nutritie (iD learning dezvoltare personala)

Este medic specialist in medicina fizica si recuperare medicala si consilier in nutritie si remodelare corporala.