Inteligenta Emotionala Eficienta personala Comunicare de criza - 5 martie 2014 Public Speaking cu Melania Medeleanu Comunicam sau ne prefacem? Curs Asertivitate Tehnici de vanzare Resurse - Comunicam sau ne prefacem? Resurse - Episodul 1 - Comunicam sau agresam? Resurse - Episodul 2 - Comunicam sau ne supunem? Resurse - Episodul 3 - Comunicam pur si simplu sau simplu si pur? Curs deschis Inteligenta Emotionala

iD learning ofera o selectie de cursuri deschise de training in vanzari si comunicare/relationare.

Aceste cursuri de 2 zile sunt dedicate acelor persoane in cautare de imbunatatire a tehnicilor de vanzare si/sau a abilitatilor de comunicare interpersonala cu ajutorul uneia dintre cele mai bune firme de training din Romania.

In cadrul cursurilor vei primi un suport de curs cuprinzator si vei avea ocazia sa discuti despre felul in care materialul corespunde sectorului tau de activitate sau provocarilor tale actuale.

Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a cunoaste si relationa cu oameni dintr-o multime de industrii si organizatii, care vor participa la aceste cursuri pentru a beneficia de experienta si expertiza echipei noastre de training.

 

Pentru a solicita organizarea unui curs specific, va rugam sa completati formularul de mai jos:

 

Google Groups
Subscribe to iD learning cursuri
Email:
Visit this group