Competente lingvistice

Parteneriat Hieroglifs International

Despre Hieroglifs International

 

Hieroglifs International oferă o gamă largă de servicii de traducere și interpretariat companiilor din întreaga lume si organizează cursuri de limbi străine, la cerere. A devenit partenerul nostru in 2019, avand in comun valori si principii de business.

 

„Dacă doriţi competenţă în domeniul tehnologiei, marketingului, finanţelor, juridic, IT sau tehnic, puteţi conta pe serviciile prompte, profesioniste şi de încredere oferite de Hieroglifs International, în peste 150 de limbi.

Având acces la o bază de date de peste 2.000 de experţi lingvişti, suntem în măsură să oferim servicii lingvistice individualizate tuturor clienţilor noştri.”

Servicii recomandate
  • Traduceri scrise din/in peste 150 de limbi si interpretariat pentru conferinte/seminarii/meeting-uri

  • Transcriere, transcriere in limbaj Braille, subtitrare si voice-over

  • Cursuri de limbi straine si limba romana pentru expati

member-4
Irina-Andreea Manole
Psychologist Consultant

Detine expertiza in Telemarketing, Customer Support si promovare a programelor de training, coaching, consultanta si evaluare.

De la inceputul colaborarii cu iD learning a stabilit zeci de intalniri cu clienti cheie din piata romaneasca, a initiat si mentinut relatia cu acestia, realizand activitati de ofertare, construire propuneri si follow-up periodic.

A primit feedback-uri exceptionale din partea clientilor pe care i-a abordat si cu care a stabilit relatii de termen mediu si lung.

Are o experienta de peste 5 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Ca formare este psiholog si psihoterapeut, cu master in Psihoterapie Experientiala.