Suntem pasionați  de
ceea ce facem

 

Cine?

Suntem ID Learning. Oferim Training, Consultanță, Coaching și Evaluare pentru oameni care vor să învețe despre ei și pentru companii care își doresc să investească în oameni.

De la sesiuni de comunicare și coaching, la training de management și vânzări, până la cursuri de dezvoltare a abilităților de a relaționa cu cei din jur, susținem învățarea continuă.

Cum?

De peste 13 ani îi sprijinim pe cei care vor să învețe despre ei, pentru a obține si crește performanța. Suntem dedicați și orientați către soluții inovative, eficiente și integrate, care duc la schimbări atât „din interior către exterior,” cât și invers. Noi credem că lucrurile cu adevărat importante și durabile se capătă în timp.

De aceea, creștem în fiecare an și adăugăm portofoliului nostru noi servicii, adaptate cerințelor clienților.

Valori

  • IInovație
  • DDiversitate
  • LLoialitate
  • EExcelență
  • AAutenticitate
  • RResponsabilitate
  • NNelimitare
  • IIntegritate
  • NNoutate
  • GGenialitate

Echipa noastră

Dragoș Ion

Managing Partner
Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experienta profesionala includ 20 ani in livrarea de programe de training catre middle si top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, productie, IT.

A sustinut peste 300 de ore de executive coaching atat individuale si de grup, precum si sesiuni de consultanta manageriala.

A fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD, Franta.

Diana Elena Onilă

Senior Trainer & Psychologist Consultant

Are peste 10 ani de experienta in conceperea si livrarea programelor de training din categoria soft-skills, pentru clienti din diferite industrii, precum: pharma , IT , HoReCa , FMCG, retail, financiar-bancar, telecom, productie.

A sustinut peste 500 de ore de counseling si consultanta individuala in dezvoltare personala si profesionala.

Alte arii de experienta practica sunt: activitatile de consiliere psihologica, evaluare 360 si testare psihologica, orientare profesionala, workshop-uri de diagnostic organizational.

Manuela Iacob

Psychologist Consultant

Manuela s-a alaturat echipei iD Learning in 2016.
Este responsabila de Managementul clientilor iD Learning si participa alaturi de trainerii iD learning la intalnirile cu clientii.

Realizeaza activitati de ofertare si elaborare propuneri.

Manuela imbina in activitatea sa expertiza in zona de business, dobandita in experienta ca specialist in implementarea unor proiecte de dezvoltare profesionala si evaluare, cu expertiza psihologica dobandita in urma studiilor avansate in psiholologie clinica si psihoterapie.

Are o experienta de peste 6 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Este psiholog cu drept de practica in domeniul „Psihologie Clinica si Psihoterapie Integrativa”.

A urmat un master in Psihosociologie Judiciara si Victimologie, activand ca psiholog criminalist.

Irina-Andreea Manole

Psychologist Consultant

Detine expertiza in Telemarketing, Customer Support si promovare a programelor de training, coaching, consultanta si evaluare.

De la inceputul colaborarii cu iD learning a stabilit zeci de intalniri cu clienti cheie din piata romaneasca, a initiat si mentinut relatia cu acestia, realizand activitati de ofertare, construire propuneri si follow-up periodic.

A primit feedback-uri exceptionale din partea clientilor pe care i-a abordat si cu care a stabilit relatii de termen mediu si lung.

Are o experienta de peste 5 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Ca formare este psiholog si psihoterapeut, cu master in Psihoterapie Experientiala.

Ayline Setaghaian

QHSE & Risk Management Senior Consultant

Ayline Setaghaian este consultant senior cu o experienta internationala de 15 ani in industria petroliera si a gazelor.

Sisteme de Sanatate si Siguranta, Sisteme de Management al Calitatii, Managementul Riscului, Audituri / Inspectii si Investigatii Incidente sunt cateva dintre ariile ei de expertiza.

Formarile si certificarile sale respecta standardele si instructiunile internationale si se bazeaza pe cele mai bune practici din domeniu.

Dupa ce a trait si a lucrat pe trei continente, Orientul Mijlociu, Statele Unite si Europa, Ayline a dobandit, de asemenea, abilitati de intelegere si acceptare a diferentelor culturale si de adaptare in cadrul unor locuri de munca diverse din punct de vedere cultural.

Codrin Dan Nicolau

Trainer Project Management & Senior Consultant

Consultant cu experienta relevanta ca Project Manager si analist de business in proiecte de infrastructura IT si aplicatii nationale, dar si analiza si optimizare de procese.

Codrin a activat ca trainer si consultant PM pentru proiectul “Let’s Do It Romania”.

Timp de 3 ani a ocupat pozitia de Director at Large on Membership and Recruitment in cadrul Project Management Institute Romania Chapter.

Codrin este acreditat CNFPA ca Formator, Manager de proiect si Manager imbunatatire procese. Este absolvent de doctorat la UTCB. Detine un MBA si multiple certificari in domeniul analizei de business. De asemenea, detine un Professional Certificate in Management (Open University, UK) si un master in Managementul Proiectelor Internationale, in cadrul SNSPA.

Ariile sale de expertiza sunt: Project Management, Analiza de business, Managementul proceselor de business, Management de risk organizational.

Melania Medeleanu

Jurnalist & Trainer Public Speaking

A finalizat un program de master in Terapie logopedica (Universitatea Bucuresti) si unul in Comunicare si Relatii Publice (SNSPA).

A lucrat timp de mai multi ani cu cei mai buni analisti politici din Romania. A fost gazda mai multor evenimente importante si are experienta lucrului cu formatori de opinie si cu politicieni de nivel inalt.

Melania isi foloseste experienta in televiziune pentru a-i invata pe cursanti sa capete o dictie buna si sa devina vorbitori in public excelenti.

Magda Niculescu

Senior consultant & Coach

Magda este Turnaround Executive Coach din 2010. Lucreaza cu manageri ambitiosi inspre atingerea exceptionalului, atat ca lideri, in performanta lor profesionala, cat si ca oameni impliniti pe toate planurile. Pe langa coaching ea mai face consultanta si faciliteaza ateliere sau training-uri.

Preceptele coaching-ului reprezinta o filosofie de viata pentru ea, care se reflecta ca inspiratie profunda pentru oamenii cu care lucreaza: o aspiratie constanta de auto-depasire, de explorare si de a lasa ceva in urma.

S-a specializat in schimbari radicale (turnarounds) de business si leadership, cu o abordare ce incepe de la fundamentele invizibile (valori, cultura, scop, leadership autentic, motivatie) inspre rezultate masurabile (vanzari, profit). Amprenta Magdei este “Coachingul Transformational”, care defineste un mod de abordare cu putere de metamorfoza si rezultate „deep”: durabile, eficace, fara efort si generalizate (D.E.E.P© – Durable, Effective, Efortless, Pervasive). Persoana nu isi imbunatateste substantial doar zona de dezvoltare vizata initial, ci in general felul in care se manifesta, in orice arie a vietii.

Cariera ei de coach a urmat dupa 15 ani de functii de conducere in mediul corporate alaturi de companii multinationale recunoscute – Procter & Gamble si Mars, in cadrul carora a acumulat expertiza in strategie, inovatie, marketing, comunicare si general management.

Are doua diplome Masters in Finante (1994) si Comert International (1995) de la École Supérieure des Affaires de Grenoble si o licenta in Psihologie de la Universitatea Bucuresti (2010). S-a format ca si coach in Marea Britanie si SUA si detine numeroase alte certificari profesionale.

Claudius Dociu

Trainer Public Speaking & Jurnalist

Claudius Dociu este un ziarist cunoscut cu precadere publicului prahovean, din emisiunile de radio si televiziune pe care le modereaza. Specialist in comunicare, este unul dintre cei mai cunoscuti traineri din domeniu, fondator al primul Club de Public Speaking si autorul volumului “Arta vorbitului in public”, precum si al audiobook-ului „SPEAK SMART!”.

A participat la lansarea dupa 1989 a primului cotidian independent din Prahova si s-a consacrat in ultimele doua decenii drept unul dintre cei  mai apreciati realizatori de emisiuni de radio si televiziune, la posturi de radio precum PRO FM Ploiesti, REALITATEA FM si WYL FM, dar si la televiziuni ca VPTV sau TRAVEL MIX.

Ca partener al proiectului “Magie in vorbire”, a moderat si sustinut workshop-uri pe tema vorbitului in public alaturi de nume cunoscute din domeniu, iar cursurile sale i-au ajutat pe numerosi participanti sa deprinda tainele vorbitului in public.

Partenerii și clienții noștri