Centre de evaluare Instrumente

EVALUARE

 

Daca ai ajuns la aceasta sectiune inseamna ca esti interesat de evaluarea performantelor profesionale. De ce ai nevoie de o astfel de evaluare pentru organizatia ta?

 

In randul clientilor nostri, am gasit raspunsuri dintre cele mai variate: fluctuatii economice carora trebuie sa le faca fata, eforturi de implementare a unor noi strategii, adaptarea la obiective, dinamica pietei si a joburilor etc.

In acelasi timp, organizatiile pot avea motivatori diferiti: concurenta, presiunile economice, dinamica pietei sau … “capriciile” industriei in care activeaza. Insa ceea ce au in comun este faptul ca toate sunt interesate de productivitate. In acest context, evaluarea performantelor devine o necessitate pentru orice organizatie.

Care sunt motivatiile organizatiei tale?


 

Centrele de evaluare. Conform studiilor, centrele de evaluare reprezinta un instrument cu o acuratete a preciziei apropiata de “perioada de proba”.

Citeste aici mai multe informatii.


Instrumente folosite in evaluare. Evaluarile de personalitate se dovedesc utile in deciziile luate cu privire la angajare, transferuri sau schimbari de posturi. Acestea rezulta din evaluare informatii relevante referitoare la potrivirea dintre personalitate si post si la compatibilitatea dintre individ si organizatie.

Citeste aici mai multe informatii.