Tu si copilul Tu si cuplul tau Tu si familia Tu si prietenii Tu si cu tine Facilitatori Invataturile iubirii

Diana Elena Onila - psiholog

Diana Elena ONILA

Psiholog Consultant iD learning.

Psiholog cu drept de practica autonoma in domeniul Consilierii Psihologice si Psihoterapiei Experientiale (individuale si de grup).

Psiholog practicant autonom in domeniul Psihologiei muncii si organizationale, precum si in Psihologia aplicata in servicii.

Competentele consolidate in programe de training din domeniul psihologiei organizationale si al resurselor umane, precum si in programe de motivare si dezvoltare personala pe teme variate de interes psihologic -  ii ofera o perspectiva complexa si profunda in analiza si abordarea diverselor tipuri de situatii atat organizationale, cat si personale - ce implica factorul uman.

Detine experienta practica in lucrul psihologic cu grupuri mari si mici, concretizata in activitati de training, de consiliere psihologica, de evaluare si testare psihologica, de orientare profesionala, precum si in activitati de predare in cadrul  unor proiecte educativ-informative.

 

Simona Savulescu - nutritionist

Simona Elena SAVULESCU

   Consilier iD learning in nutritie si remodelare corporala


Medic specialist in Medicina Fizica si Recuperare Medicala

Cele doua specializari de baza  - cea in nutritie si remodelare, pe de o parte, si cea in recuperare medicala, pe de alta parte, ii confera capacitatea de a aborda in mod holistic corpul uman, intrucat ele se intrepatrund si devin interconectate prin consecintele pe care le poate avea o alimentatie neadecvata, un stil de viata sedentar si surplusul de kilograme asupra sanatatii noastre. Munca la birou ore in sir si durerile de spate, mese neregulate si incorect alese, mancatul pe fond se stres si surplusul de kilograme - sunt lucruri ce trebuie prevenite sau tratate la timp pentru a ne bucura din plin de viata.

Detine experienta practica in consiliere pentru un stil de viata sanatos, in ghidajul catre modul cel mai eficient de a gestiona provocarile kilogramelor in plus sau in minus, precum si in clarificarea motivelor pentru care este bine sa facem acest lucru.