Tu si copilul Tu si cuplul tau Tu si familia Tu si prietenii Tu si cu tine Facilitatori Invataturile iubirii

Cuplul se regaseste in istoria ta inca de la momentul conceptiei tale, prin cuplul format atunci de catre parintii tai. Forma pe care cuplul parintilor tai o ia pe tot parcursul vietii tale poate influenta chiar cuplul tau de mai tarziu. Iar cuplul in care ajungi sa te afli sau cel pe care ti-ai dori sa-l formezi poate interfera cu oricare dintre planurile existentei tale: sanatate sau educatie, familie sau prieteni, munca sau distractie.
Iata de ce “Tu si cuplul tau” contati si meritati sa fiti informati, educati si stimulati pentru o viata de cuplu sanatoasa.

 
***

AUDIOGHIDUILE "INVATATURILE IUBIRII"
Autor: Adrian Nuta
Lectura: Mihai Dobrovolschi
Producator: iD learning 

Te invitam sa urmaresti seria de audiobook-uri "Invataturile iubirii" a autorului Adrian Nuta in interpretarea lui Mihai Dobrovolschi si a echipei radio Guerrilla, produsa de iD learning.

“Invataturile iubirii” nu sunt simple explicatii ale esecului sau succesului unei relatii. Acest audioghid ofera exemple vii si solutii  relevante pentru initierea, dezvoltarea si mentinerea sanatoasa a relatiei de cuplu, rezultate din bogata experienta a autorului ca specialist in terapii de cuplu, terapii corporale, thanatoterapie, dramaterapie unificatoare, dezvoltare personala si transpersonala.

“Iubirea este munca, uneori munca grea. Aceasta munca este cu tine insuti.” Aceasta este deviza sub care stau “Invataturile iubirii”, care il au ca autor pe  Adrian Nuta, doctorand in psihologie. 
In primul volum al seriei, Mihai Dobrovolschi citeste despre: “Experienta indragostirii”; “Miturile iubirii”; “Erori fatale la inceputul unei relatii”.

In al doilea volum al seriei, Mihai Dobrovolschi citeste despre: “Relatii condamnate la moarte” si despre “Regimuri de detentie a iubirii”;

“Invataturile iubirii” nu sunt simple explicatii ale esecului sau succesului unei relatii. Acest audioghid ofera exemple vii si solutii  relevante pentru initierea, dezvoltarea si mentinerea sanatoasa a relatiei de cuplu, rezultate din bogata experienta a autorului ca specialist in terapii de cuplu, terapii corporale, thanatoterapie, dramaterapie unificatoare, dezvoltare personala si transpersonala.

Despre autor: Adrian Nuta este doctorand în psihologie, lector universitar - Universitatea din Bucuresti, psihoterapeut formator supervizor P.E.U., coautor al psihodiagnozei experientiale, membru fondator SPER, membru in Comisia Stiintifica a SPER.

Puteti asculta "Invataturile Iubirii" si prin aplicatia Audio Librariaprima librarie de carti audio din Romania, disponibila pe Android si iOS.

 


Audiobookurile "Invataturile Iubirii" volumul 1 si volumul 2 se gasesc in librariile Carturesti, eusunt.ro, librarie.ro sau pot fi comandate prin sms, trimitand textul "mit" (pentru volumul 1) sau "detentie" (pentru volumul 2) la 7676 (9 e TVA - Vodafone si Orange)