Profesional Personal

Ce spun participantii la atelierul "Relatia de cuplu. Iubeste cu cap si suflet", oferit cadou clientilor si partenerilor iD learning

"A fost o <<intamplare>> a vietii, intamplare pe care o voi pastra in sufletul meu. A fost grozava, emotionanta si inspirationala. S-a creat o atmosfera propice descoperirii de sine, a ceea ce reprezinta fiecare. Cred ca fiecare participanta/participant a avut ocazia sa se redescopere si sa isi analizeze aspectele bune si aspectele rele, oportunitatea indreptarii anumitor aspecte, influentele anumitor masti, neperceptibile. Uneori e bine sa ne oprim pentru cateva momente din acest uragan al vietii cotidiene si sa aruncam o privire, si de ce nu si un sarut, in interioriul fiintei noastre. Voi reveni intotdeauna cu drag la astfel de evenimente, am multe de invatat. Multumesc!!" Sorina Mihalcea.

"Superb si inspirational! Va multumesc"

"A fost un seminar exceptional, ma bucur ca Diana a impartasit cu noi experienta sa si ca ne-a lasat sa pasim dincolo de tainele cabinetului de psihologie."

"Recomand calduros participarea la atelier. A fost un prilej de a descoperi lucruri interesante despre mine si despre relatiile cu ceilalti."


Ce spun participantii la seria de workshopuri "Invata sa iubesti cu cap si suflet!":

"Este o provocare spre a te analiza si a-i intelege mai bine pe cei din jur. Si chiar ajuta in alegerea unui mod corect de a fi intr-o relatie." Domnita R.

"Este un atelier in care afli ce te face fericit alaturi de partenerul/ partenera ta." Dragos I.

"Sunt multe lucruri de descoperit aici." Kristina S.

"Te vei descoperi si te vei intelege mai bine." Georgiana N.

"Este interactiv si acaparant." Madalina S.

"Sunt workshopuri interactive cu informatii de specialitate." Vera T.

"Poti invata lucruri care te vor face sa te cunosti mai bine, sa constientizezi care sunt problemele tale reale." Oana T.

"Dobandesti informatii pretioase pentru viata si orice situatie particulara." Simona M.

 

Ce spun participantii la atelierul "Relatia de cuplu. Iubeste cu cap si suflet" - 5 februarie 2014

"A fost un seminar exceptional, ma bucur ca Diana a impartasit cu noi experienta sa si ca ne-a lasat sa pasim dincolo de tainele cabinetului de psihologie."

"A fost o “intamplare” a vietii, intamplare pe care o voi pastra in sufletul meu. A fost grozava, emotionanta si inspirationala. S-a creat o atmosfera propice descoperirii de sine, a ceea ce reprezinta fiecare. Cred ca fiecare participanta/participant a avut ocazia sa se redescopere si sa isi analizeze aspectele bune si aspectele rele, oportunitatea indreptarii anumitor aspecte, influentele anumitor masti, neperceptibile. Uneori e bine sa ne oprim pentru cateva momente din acest uragan al vietii cotidiene si sa aruncam o privire, si de ce nu si un sarut, in interioriul fiintei noastre. Voi reveni intotdeauna cu drag la astfel de evenimente, am multe de invatat. Multumesc!!"

"Superb si inspirational. Va multumesc!"

"Felicitari Diana! si sa nu te opresti aici, pentru ca avem nevoie de experiata ta ca sa facem un cuplu fericit noi cu noi, in primul rand"