Profesional Personal

"Este intotdeauna dificil sa gasesti un program de team building care sa fie in acelasi timp si interesant pentru dinamica echipei si folositor lumii in care traim. Sa experimentezi o vanatoare de comori prin padure este un exercitiu frumos de team building, insa nu aduce nimic in plus societatii. Exercitiul de team building de la Magicamp a fost o exceptie. Am reusit sa construim cateva lucruri pentru copiii care vor veni in tabara si, in acelasi timp, angajatii Tebodin au avut spatiul necesar pentru a-si exprima abilitatea de a construi echipe eficiente intr-un mod cat mai natural. In cadrul unui exercitiu de team building, angajatii au posibilitatea de a prelua un rol intr-o echipa in afara ierarhiei din birou. Programul de team building organizat de ID learning nu a avut reguli stricte sau o ierarhie a echipei. Acest lucru a permis angajatilor Tebodin sa isi gaseasca comportamentul “natural” si sa formeze echipe mici care au lucrat frumos impreuna. Astfel, unele competente au devenit mai vizibile si s-au amplificat in cursul activitatilor, in timp ce altele au devenit mai putin dominante fata de munca de la birou. Unii colegi s-au implicat total pentru a obtine excelenta si calitatea muncii lor, in timp ce altii au preluat conducerea coordonand mici proiecte. Unii au fost foarte deschisi in a-i ajuta pe ceilalti sa isi atinga obiectivele, fiind mandri de colaborarea in echipa si de rezultatele muncii lor, in timp ce altii au cautat sa socializeze si sa isi dezvolte relatiile din cadrul echipei."

Jorg Gerritsen - Engineering Manager (Oil&Gas Division)
Tebodin Belfinger
 
_______________________________________________________

"Printr-un astfel de team building, echipa iD learning a profitat de ocazie si a facut primii pasi in directia motivarii membrilor echipei Tebodin spre o comunicare mai sincera si constienta."
Catalin Bucura - Project Manager (Oil&Gas Division)
Tebodin Belfinger

________________________________________________________________


"Pentru mine au fost doua zile foarte interesante. Am auzit in aceste zile informatii vechi pe care le cunosteam deja, dar si informatii noi, insa cel mai important pentru mine este ca acest curs m-a facut sa inteleg mai bine modul in care as putea folosi si aplica informatiile, deoarece . Practic, eu ma bucur ca am reusit in urma interactiunii cu Diana si cu Dragos sa imi pun ordine in aceste informatii si sa le inteleg mult mai profund. M-am intors la birou mult mai increzatoare in fortele mele, optimista ca pot obtine mai mult de la echipa mea. Nu este usor deloc, dar voi persevera deoarece stiu ca este ce functioneaza pe termen lung si as vrea sa transform ,-ul in obisnuit. Felicitari pentru ceea ce faceti!"


Andreea Gadalean - Coordonator echipa
Porsche Finance Group Romania
(participant training " Basic Leading Skills")

_______________________________________________________


"Cursul de Public Speaking a fost o surpriza foarte placuta din care am invatat si am pus in practica "arta" vorbitului in public: cum sa imi stapanesc emotiile, cum sa interactionez mai bine cu publicul, cum sa "captez" atentia auditorului sustinand o prezentare de impact.

Prestatia excelenta a Melaniei Medeleanu dublata de interventiile psihoterapeutului Diana Onila au avut un impact extraordinar asupra echipei prezente, observand reale progrese in arta vorbitului in public de la o zi la alta. Recomand cu toata deschiderea acest curs tuturor acelora care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de a vorbi in public!"

Oana Ochiana - HR Manager

Coface

_______________________________________________________

"Imbinarea celor 3 zone a fost de un real folos, a adus o perspectiva inedita de a creste impactul prezentarilor pe care le realizez. Multumim mult pentru initiativa!"

Meral Badea - Organizational Development Coordinator (participant curs deschis Public Speaking)

Arctic S.A

_______________________________________________________

"Am avut 2 zile de curs extrem de atractive, cu un impact psihologic si moral major. Este clar ca mesajul vostru a ajuns la mine si am inteles ca fiecare dintre noi are un mesaj de transmis la randul lui. Va multumesc!"

Maria Florea - Medic nutritionist (participant curs deschis Public Speaking)

_______________________________________________________

"Am  privilegiul de a colabora cu ID Learning pe parcursul acestui an, in cadrul unui proiect desfasurat pe o durata de 9 luni. ln esenta, principalul obiectiv a fost oferirea unui pachet complex de training pentru echipa de Management care asigura coordonarea activitatii retelei noastre de magazine. Proiectul denumit “Fabrica de Manageri” se adresa celor 14 componenti ai echipei noastre (11 Area Sales Manageri si 3 Traineri).

Structurat pe mai multe module, tinute cu frecventa lunara, cursul a adresat principalele competente de Management, fiind adaptat la specificul nostru de business.

Intreaga noastra colaborare a fost un succes, ID Learning demonstrand profesionalism, seriozitate, claritate si coerenta. Perceptia participantilor la training a fost aceeasi.

Nu in ultimul rand, ulterior am putut vedea rezultatele acestei experiente, in implicarea echipei noastre de manageri.

In concluzie, recomand calduros ID Learning prin prisma calitatii si a diferentei facute de oamenii care fac parte din aceasta echipa si demonstreaza excelenta."

Bogdan Dobrescu - Director National Vanzari

Arsis Vodafone


"Prin intermediul companiei la care lucrez, am avut parte de un program de management, cu titlul “Academia de Manageri”, care a cuprins 8 cursuri cu diferite teme, sustinut de ID Learning.

Pot sa descriu acest program ca fiind unul foarte intens, provocator si foarte folositor pentru clasa de middle management. Noua ne-a fost livrat pe o perioada de 8 luni de zile, cate un curs lunar, si a fost presarat cu pre-work-uri si post-work-uri, toate fiind concepute cu rolul de a ne dezvolta cat mai multe abilitati necesare in practicarea functiei de manager. Nu au fost deloc niste cursuri confortabile, deoarece ne-au tinut “in priza” pe toata perioada desfasurarii lor si probabil si de aici faptul ca am invatat si ne-am fixat multe tehnici si instrumente folositoare activitatii noastre.

Pot sa spun, ca la finalul acestei experiente, echipa din care fac parte a progresat foarte mult profesional, am reusit sa ne cunoastem mult mai bine, sa ne apropiem si sa ne acceptam reciproc, mult mai bine decat o faceam anterior acestui program. Acum chiar functionam ca echipa iar rezultatele cresc de la o luna la alta."

Claudia Tamasi - Area Sales Manager

Arsis Vodafone


"Consider ca echipa ID Learning si-a indeplinit cu responsabilitate si profesionalism angajamentele asumate in colaborarea cu eMAG, dand dovada de o complexitate a metodologiei utilizate in livrare, de o inspirata dozare a raportului teorie – practica in cadrul interventiei, de o structurare coerenta si de o alcatuire consistenta a materialelor de curs, de respect si credibilitate in relatia cu participantii, sintetizand - de o adaptare optima a interventiei atat la organizatia client, cat si la grupul de participanti.

Intreaga activitate desfasurata de ID Learning pe parcursul colaborarii cu eMAG, precum si feed-back-urile primite de la participanti in urma rularii cursului, o recomanda cu succes ca furnizor responsabil si profesionist, de servicii de training."

Irina Mincinopschi – Director Resurse Umane

eMag


„Primind feedback-ul mai multor firme, am ales iD learning.
Noi cautam nu doar un "trainer", cat mai degraba un "avizat". Ne lipsea nu atat teoria, cat modul unic de a o pune in practica. Si, fara a fi lipsita de modestie, consider ca ma pot felicita pentru alegerea facuta.

Echipa iD learning a reusit sa lege echipa Toya Romania, pur si simplu. A reusit sa ajunga la ceea ce stapanesc oamenii de vanzari din cadrul Toya Romania si mai mult decat atat, i-a sprijinit sa dobandeasca ceea ce nu stapanesc. Au fost si tensiuni si descarcari si astfel, s-a construit incet, incet o echipa de succes ce are realizari in domeniul nostru de activitate in care practica isi spune mai mult cuvantul.

Despre Yato, brandul nostru profesional se spune ca ar fi - "the Hallmark of caliber tools".
Pot numi iD learning, cumva similar - "the hallmark of quality studies".

Concluzionand, mi-au fost depasite orice asteptari alegand echipa iD learning.
Si, pentru toate acestea, ii multumim!"

Cristina Nistor - Director Departament Administrativ
Toya Romania SA


„Trainingul de Inteligenta Emotionala (IE) reprezinta inceputul unei calatorii magice de re-descoperire, de re-definire si re-configurare a propriei persoane in relatiile cu sine, dar si cu cei din jur – familie, prieteni, colegi - prin prisma constientizarii, intelegerii si stapanirii sanatoase a emotiilor, prin dezvoltarea capacitatii de automotivare pentru atingerea obiectivelor personale si profesionale, prin cresterea empatiei si, implicit, a calitatii relatiilor interpersonale.

Capacitatea noastra de a ne imbunatati IE este nelimitata, iar acest training reprezinta un prim pas de a ne re-activa (si explora) aceasta capacitate.”

Cirstina Simon - HR Manager
Howard Johnson Grand Plaza Hotel

"Am dezvoltat impreuna cu iD learning un proiect extrem de important pentru OMNIASIG, vizand implementarea managementului performantei. Am apreciat foarte mult rapida intelegere a obiectivelor companiei noastre de catre consultanti si, mai ales, adaptarea modalitatii de realizare a proiectului la cultura organizationala prin solutii ingenios customizate."


Rodica Sfetu - Director Resurse Umane
OMNIASIG

"Suntem extrem de incantati de decizia pe care am luat-o alegand compania iD learning pentru a derula un plan de instruire continua cu echipele de la marketing si vanzari. Echipa lor de consultanti a inteles rapid obiectivele noastre si necesitatile de instruire si ne-a propus un program bine adecvat. Tematica cursurilor a fost excelent compusa, din punct de vedere al informatiilor transmise, relevantei practice pentru domeniul pharma, precum si a modalitatilor de antrenare a participantilor. Este ceea ce face diferenta dintre iD learning si alte companii din domeniu."


Sorana Marinescu - HR Manager
Biofarm

"Pentru noi, este foarte important sa colaboram cu cei mai buni. Nici o alta companie de consultanta nu a fost atat de aproape de noi.
Consideram colaborarea cu iD learning ca si cu un coleg discret, loial, serios si experimentat, oferindu-ne permanent suport in atingerea obiectivelor noastre."


Teodor Pricopi - Human Resources Development Manager
OZONE Laboratories


"Am ales sa lucram cu iD learning dupa ce am constatat ca avem un limbaj comun. Seminariile organizate raspund excelent nevoilor noastre si rezultatele sunt pe masura. Gasesc ca este una din putinele companii care acorda atentie si intelege specificul activitatii noastre."

Adrian Iordache - Distribution Development Manager 

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare

"iD learning este cel mai de incredere partener al nostru. A adaugat valoare, a gasit de fiecare data cea mai buna cale sa evidientieze, sa puncteze profesionist anumite aspecte ce duceau la atingerea obiectivelor noastre de instruire."

Dan Georgescu - Retail National Director 

Vel Pitar S.A.

"SC Medimfarm SA este o companie de distributie la nivel national, a produselor farmaceutice si parafarmaceutice, aflata in plina expansiune.

Calitatea serviciilor noastre are la baza calitatea angajatilor nostri, ambele constituindu-se ca prioritate in strategia de dezvoltare a organizatiei.

Calitatea angajatilor nostri o definim si o imbunatatim cu ajutorul specialistilor iD learning.

Avem convingerea ca profesionistii nu pot crea decat profesionisti. Incepand de la usurinta cu care cerintele noastre au fost percepute, subliniind profesionalismul cu care a fost elaborata si sustinuta oferta, apreciind faptul ca aptitudini, competente si trasaturi de personalitate care se intuiau la angajatii nostri au fost confirmate intr-o masura covarsitoare si, nu in ultimul rand, implementand rezultatele furnizate, avem certitudinea ca am gasit in iD learning partenerul potrivit in atingerea tintelor propuse."


Elena Vasilescu - Human Resources
Medimfarm

"M Car Trading SRL Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru Romania colaboreaza de peste un an cu specialistii iD learning in sustinerea de programe de formare si dezvoltare profesionala a personalului de vanzari.

Suntem incantati sa putem folosi experienta si profesionalismul consultantilor iD learning pentru a oferi personalului de vanzari din reteaua nationala de distributie Mitsubishi Motors o baza profesionala solida si un suport de cunostinte teoretice si practice, din ce in ce mai important in activitatea de vanzari.

Considerand pregatirea specifica in domeniul vanzarilor de autovehicule si abilitatile de comunicare ale consultantilor iD learning, suntem convinsi ca vom putea avea si pe viitor o colaborare excelenta, in folosul companiei noastre."

Paul Zaharia - Network Sales Development
M Car Trading - Mitsubishi Romania

"Pentru noi, este foarte important sa colaboram cu cei mai buni. Nici o alta companie de consultanta nu a fost atat de aproape de noi.
Consideram colaborarea cu iD learning ca si cu un coleg discret, loial, serios si experimentat, oferindu-ne permanent suport in atingerea obiectivelor noastre."

Liviu Jitea - Associate Vinexport

"iD learning este cel mai de incredere partener al nostru. A adaugat valoare, a gasit de fiecare data cea mai buna cale sa evidientieze, sa puncteze profesionist anumite aspecte ce duceau la atingerea obiectivelor noastre de instruire."

Dan Popa - General Manager
LATURA EXTREMA & LX CONSULTING

"Compania pe care o reprezint are ca obiect de activitate marketing-ul electronic in retea. Pentru a mari eficienta activitatii, am solicitat companiei iD learning un program adecvat de training, pentru mine si pentru partenerii mei.

Valorificarea tehnicilor de lucru invatate la curs ne-a adus rezultate semnificative in ceea ce priveste: abordarea diferentiata a clientilor, conform cu tipologia lor, identificarea judicioasa a nevoii clientului, prezentarea produsului sub aspectul beneficiilor lui, strategii de deschidere si finalizare a vanzarii."

Mihaela Gaitanaru - General Manager 

TEMPORA OPTIMA

 

Citeste aici si referinte despre programul si atelierele Willpower.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Franke Romania

 

 

Chrylser - client id learning

glaxomithkline logo

 

 

Astra Asigurari

ING

 

 

vinexportl

                                                                                    mitsubishi motors

                                                                                     toya logo

                                                                                     Amway - clienti, parteneri

                                                                                      johnson controls romania

                                                                                      Augsburg International logo

                                                                                       Biofarm logo

                                                                                           Sarantis logo

                                                                                           Tech Team logo

                                                                                           Astra Asigurari

                                                                                             Vel Pitar

                                                                                             Aviva Asigurari

                                                                                            Omniasig

                                                                                            Orange