Comunicare Inteligenta Emotionala Vanzari Management Customer Service Fabrica de manageri Finance for non finance Public Speaking - tripla perspectiva Comunicare de criza Project Management Unifying Leadership Train The Trainers Job Grading Video Training Facilitatori Training Articole HR

FABRICA DE MANAGERI


Si managerii…. sunt oameni. Interactioneaza cu alti oameni (colegi pe linie functionala sau subordonati), dar si cu… ei insisi. Astfel, managerului ii sunt necesare o varietate de competente pentru realizarea cu succes a diverselor sale activitati. "Fabrica de Manageri" este un program construit special pentru dezvoltarea sustinuta a acestor competente.

Toate provocarile pe care un manager le intalneste sunt abordate in cadrul programului “Fabrica de manageri”, special construit pentru dezvoltarea competentelor manageriale.

Modulele propuse intr-un astfel de program imbina abilitatile de comunicare interpersonala cu abilitatile de management, in functie de nevoile specifice identificate in fiecare companie.  Programul are valente orientative, urmand ca el sa fie adaptat nevoilor viitorilor participanti din punct de vedere al abordarii, continutului si duratei.

Numar de module propuse: 9. Construirea acestui program se va adapta cerintelor si particularitatilor fiecarui client.

Pentru mai multe detalii legate de acest program, va rugam sa ne contactati la irina.manole@idlearning.ro.

Cursuri/Module:

Comunicare pentru manageri
Planificare si organizare
Viteza si judecata in decizie
Recrutare si selectie
Teamwork
Ghidarea si dezvoltarea subordonatilor
Leadership
Inteligenta emotionala
Comunicare
Asertivitate
Gestionarea conflictelor
 Inteligenta emotionala
Evaluare
Planificare si organizare
Control managerial
 Automotivare
Dezvoltarea subordonatilor