Comunicare Inteligenta Emotionala Vanzari Management Customer Service Fabrica de manageri Finance for non finance Public Speaking - tripla perspectiva Comunicare de criza Project Management Unifying Leadership Train The Trainers Job Grading Video Training Facilitatori Training Articole HR

 

 

Dragos ION

Senior Consultant & Senior Trainer

Si-a dezvoltat o cariera in vanzari si training cu Wilson Learning, Response International, Intersnack Knabbergeb'ck GmbH, Interbrands Marketing & Distribution. Si-a inceput cariera in 1995 iar experienta sa este ca Business Developer si Salesman, Area Sales Director, Channel Manager, Trainer, Consultant, Senior Consultant. Din acesta postura a dezvoltat si livrat numeroase sesiuni de instruire pentru diferite echipe, pe teme ca "Abilitati Manageriale", "Comunicare", "Leadership", "Abilitati de Vanzare", "Munca In Echipa", "Customer Service", "Abilitati de Prezentare", "Negociere", etc.

A fost trainer pentru numeroase grupe de participanti din companii precum: Toyota Romania, Romtelecom, Alexandrion, Garanta, Pepsico, Mega Image, GlaxoSmithKline, Biofarm, Mercedes Benz-Romania, Mitsubishi, Omniasig, Akela TechTeam Romania, ING Asigurari, Ramada Hotels, Howard Johnson-Grand Plaza Hotel, TOYA Romania, etc.

De asemenea a dezvoltat programe anuale de training pentru echipele de vanzari din Romania si Bulgaria ale Intersnack GmbH si a fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD - Franta . Este evaluator certificat A&DC (UK) si detine o acreditare Thomas International.


 

 Diana Elena ONILA

Psiholog Consultant & Trainer

 

Psiholog practicant autonom in domeniul Psihologiei muncii si organizationale, precum si in Psihologia aplicata in servicii.

Psiholog cu drept de practica autonoma in domeniul Consilierii Psihologice si Psihoterapiei Experientiale (individuale si de grup).

Detine experienta practica de peste 7 ani in lucrul psihologic cu grupuri mari si mici, concretizata in activitati de training, de consiliere psihologica, de evaluare si testare psihologica, de orientare profesionala, precum si in activitati de predare in cadrul  unor proiecte educativ-informative.

Competentele consolidate in programe de training din domeniul psihologiei organizationale si al resurselor umane, precum si in programe de motivare si dezvoltare personala pe teme variate de interes psihologic -  ii ofera o perspectiva complexa si profunda in analiza si abordarea diverselor tipuri de situatii atat organizationale, cat si personale - ce implica factorul uman.

 

 

Mihaela FORGACIU

Senior Consultant

Peste 10 ani si mai mult de 346 de ore de trainign sustinute. A livrat programe de training pentru middle si top management din industria bancara. Este specializata si certificata in strategie de resurse umane corelata cu strategia de business, dar si in metodologii de evaluare/ Assesment Center- SHL, Lominger, Profiles International.

In 2006 a finalizat EMBA - Asebuss& Kennesaw State University USA. Membru in Comitetul Executiv al Raiffeisen Bank & National Bank of Greece.

 


Codrin NICOLAU

Senior Consultant

Codrin este consultant cu experienta relevanta ca Project Manager in proiecte de infrastructura IT si aplicatii nationale, dar si analiza si optimizare de proces. A activat ca trainer  si consultant PM pentru proiectul “Let’s Do It Romania”.

Ariile sale de expertinza sunt: Project Management, Analiza de business si Managementul proceselor de business.


 


Seramis SAS

Psiholog Consultant & Trainer Willpower

 

Specializat in servicii de consultanta pentru dezvoltare personala si psihoterapie. Este lector la Universitatea Hyperion si are un doctorat in psihologie.


 

Andrei DIMULESCU

Jurnalist

 

Andrei a lucrat ca ofiter de presa pentru institutii diverse, de la companii de arhitectura (Organul de Arhitectura), la agentii de marketing - Marks (Marketing Simplificat) sau companii de IT&C (Inneres Auge).
Latura organizatorica a cuprins si implementarea de evenimente, cele mai important fiind forumul Radosa la JW Bucharest Grand Hotel, care a reunit hotelieri de lux din 20 de tari, alaturi de peste 150 de reprezentanti ai agentiilor de turism romanesti. In cadrul unor astfel de evenimente, a luat deseori cuvantul, fiind si prezentator sau mediator, atat in cazul evenimentelor principale, cat si in cadrul seminariilor adiacente, organizate pentru profesionistii in domeniul respectiv. 
Andrei propune printre numeroase teme de discutie si reflexie teme precum: "Arta de a vorbi in public si de a scrie in particular", "Creativitate si originalitate in comunicarea verbala si scrisa", "Cum sa devii popular prin puterea cuvantului" etc.
A debutat inca pe bancile facultatii in presa "glossy" si de lifestyle, adunand in portofoliu publicatii precum GQ, FHM, Maxim, Viva!, Luxury, Etiquette etc, ajungand in mod organic redactor-sef si director editorial.