Comunicare Inteligenta Emotionala Vanzari Management Customer Service Fabrica de manageri Finance for non finance Public Speaking - tripla perspectiva Comunicare de criza Project Management Unifying Leadership Train The Trainers Job Grading Video Training Facilitatori Training Articole HR

COMUNICARE DE CRIZA

Trainer: Dan Suciu 


Acest program de trining isi propune sa stabileasca un algoritm de comunicare intr-o situatie de criza. Este un ghid de buna practica ce trebuie aplicat atunci cand o companie/ institutie este afectata de o criza interna sau externa, care poate sa aduca daune de imagine si apoi financiare/ piata/ prestigiu etc.

Dincolo de obligatia de a comunica rapid, comunicarea de criza sau de risc impune un tip de reactie care, daca nu e bine cunoscut, risca sa nu poata fi aplicat in orizontul de timp limitat pe care il impune o criza.

Trainingul se adreseaza celor care intra in contact cu media, publicul sau parteneri intr-o companie sau institutie. In mod specific se adreseaza responsabililor cu comunicarea, PR, corporate affair sau relatii media. De asemenea, managerii care sunt nevoiti sa preia pozitii de comunicare mai ales in situatiile de criza, sunt bineveniti. Nu in ultimul rand, avocatii, care preiau de multe ori initiativa in situatii de criza pentru companii pe care le reprezinta, pot gasi referinte pentru o mai buna activitate.

In urma trainingului, participantii vor putea sa:

  • identifice corect constrangerile comunicationale ale situatiei de criza
  • stabileasca tipologiile de reactie posibile
  • clarifice mecansime de reactie rapida si utilizarea mijloacelor media
  • inteleaga modului de operare a mass media si utilizarea lui, precum si a constrangerilor care apar intr-o situatie de criza

 

Trainer: Dan Suciu, Jurnalist & fost purtator de cuvant al Guvernului Romaniei.

Click aici pentru descrierea trainerului.