Conferinta Willpower Programul Willpower Ateliere Willpower Testimoniale participanti

Misiunea echipei iD Learning este sa te sprijine sa inveti despre tine, pentru a-ti atinge obiectivele profesionale si personale.


Willpower este un program de "antrenament" care ii ajuta pe oameni sa puna in practica ceea ce invata la traininguri. Acest program a fost creat in urma experientei noastre clientii nostri, in care am remarcat o nevoie a organizatiilor de a avea programe de training eficiente pe termen lung.

Practic, Willpower este un "program suport" care sprijina cresterea eficientei trainingurilor rulate de obicei in companii.

Echipa dumneavoastra se confrunta cu urmatoarele provocari?

  • “Vreau sa fiu punctual, dar nu ma pot tine de program.”
  • "Am invatat cum sa comunic constructiv, dar nu sunt in stare sa aplic.
  • "Vreau sa fiu mai calm in sedinte, dar ma straduiesc in zadar”.
  • “Mi-e clar ce am de facut (pentru a ma apropia de obiectivul meu tot mai mult), dar nu-mi vine sa ma apuc.”

 

WILLPOWER este format din 8 module de antrenare a vointei, fiecare pornind de la un principiu de baza. A fost creat dupa ce si noi, echipa iD Learning, am trecut printr-un “cantonament” de antrenare a vointei si am (re)descoperit lucruri utile pentru noi.
Eficienta acestui program se poate masura imediat dupa finalizarea lui - in prima sesiune fiecare participant isi stabileste un obiectiv care sa fie indeplinit la finalul celor 8 module; in ultima intalnire se masoara in ce masura (procentual) acel obiectiv a fost realizat. 

Programul Willpower este construit pe un fundament stiintific si se bazeaza pe o serie de exercitii fizice si intelectuale, care:

  • dezvolta autocontrolul (pentru atingerea obiectivelor personale si profesionale)
  • antreneaza vointa

 

 

 

 

 

 

Citeste aici testimonialele participantilor la programele si atelierele Willpower.

 

CONTACT:

   Adriana Stoica - Marketing&PR Specialist

   adriana.stoica@idlearning.ro

   0725 522 349