Coaching in Echipa

Coaching
Coaching in Echipa

Diferite personalitati pot “cauta” cauza pentru ce li se intampla, in diferiti factori externi: dinamica pietei, pozitionarea concurentei, particularitatile industriei, curba economica, cantitatea de resurse etc.

Prin coaching ii sprijinim pe oameni sa invete despre ei si sa gaseasca resursele interioare pentru a performa.

Printr-o echipa extinsa de peste 20 de coachi colaboratori asiguram cadrul pentru realizarea unei bune potriviri intre coach si client, pentru oricare din urmatoarele categorii: business coaching, executive coaching, coaching individual, coaching de echipa, coaching de grup.

Dragos Ion
Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experienta profesionala includ 20 ani in livrarea de programe de training catre middle si top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, productie, IT.

A sustinut peste 300 de ore de executive coaching atat individuale si de grup, precum si sesiuni de consultanta manageriala.

A fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD, Franta.

Diana Elena ONILA
Senior Trainer & Psiholog Consultant

Are peste 10 ani de experienta in conceperea si livrarea programelor de training din categoria soft-skills, pentru clienti din diferite industrii, precum: pharma , IT , HoReCa , FMCG, retail, financiar-bancar, telecom, productie.

A sustinut peste 500 de ore de counseling si consultanta individuala in dezvoltare personala si profesionala.

Alte arii de experienta practica sunt: activitatile de consiliere psihologica, evaluare 360 si testare psihologica, orientare profesionala, workshop-uri de diagnostic organizational.