Consultanta de board

Consultanta
Consultanță de board

Prin expertiză și rezultate, căutăm să obținem încrederea deplină a consiliului de conducere, în contextul multiplelor cerințe de business adresate astăzi board-ului companiei, inclusiv:

  • Perspectivă globală: Vă ajutăm să dezvoltați o perspectivă globală a afacerii, astfel încât să vă puteți adapta și să rămâneți competitiv într-un mediu de afaceri global.
  • Diversitate: Vă ajutăm să dezvoltați o perspectivă diversă în ceea ce privește leadership-ul și să vă îmbunătățiți performanțele prin diversitatea gândirii și a experienței.
  • Abordare strategică complexă: Vă ajutăm să dezvoltați o abordare strategică complexă pentru a atinge obiectivele dumneavoastră de afaceri pe termen lung.
  • Integritate și adaptabilitate: Vă ajutăm să vă mențineți integritatea și să vă adaptați într-un mediu de afaceri în continuă schimbare.
  • Transparență și responsabilitate: Vă ajutăm să vă mențineți transparența și să fiți responsabil pentru deciziile dumneavoastră de afaceri.
  • Independență și împărtășirea experiențelor: Vă ajutăm să mențineți independența și să împărtășiți experiențele dumneavoastră pentru a vă îmbunătăți performanțele.

Echipa noastră de consultanți are o experiență vastă în consultanța de board și este pregătită să vă ajute să atingeți obiectivele de afaceri și să vă dezvoltați board-ul. Indiferent de industria sau dimensiunea companiei dumneavoastră, vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele și să vă dezvoltați afacerea într-un mediu competitiv.

Dacă sunteți în căutarea de servicii de consultanță de board, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivele de afaceri și să vă dezvoltați board-ul pentru a face față cu succes cerințelor mediului de afaceri în continuă schimbare.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.