Comunicare Digitală

Digital
Comunicare Digitală

Cursul „Comunicare Digitală” vă va oferi abilitățile necesare pentru a comunica eficient în mediul online. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul comunicării sau un începător curios, acest curs vă va ajuta să dezvoltați competențele necesare pentru a construi o prezență puternică online și pentru a comunica cu audiențele dvs.

 

Cursul acoperă o gamă largă de subiecte, printre care strategiile de comunicare digitală, canalele de comunicare online, utilizarea rețelelor sociale pentru a comunica cu publicul țintă și gestionarea reputației online a afacerii sau brandului dvs. De asemenea, veți învăța cum să măsurați succesul campaniilor de comunicare online și veți avea oportunitatea să exersați abilitățile în cadrul studiilor de caz și exercițiilor practice.

 

Acest curs este potrivit pentru toți cei care doresc să învețe despre comunicarea digitală și să își dezvolte abilitățile în acest domeniu. După finalizarea cursului, veți fi capabil să comunicați eficient în mediul online, să utilizați canalele de comunicare online și rețelele sociale pentru a vă construi o audiență, să gestionați reputația online a afacerii sau brandului dvs. și să măsurați succesul campaniilor de comunicare online.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.