Experiența Digitală a Utilizatorului

Digital
Experiența Digitală a Utilizatorului

În cadrul cursului nostru de „Experiența Digitală a Utilizatorului”, veți dobândi competențe pentru a crea experiențe digitale optime pentru utilizatorii dvs. Vom explora cum utilizatorii interacționează cu produsele și serviciile dvs. în mediul digital și cum puteți îmbunătăți această experiență.

 

Veți învăța despre elementele cheie ale experienței digitale a utilizatorului și cum să identificați nevoile lor specifice, planificând și dezvoltând experiențe digitale care să răspundă acestor nevoi. De asemenea, veți învăța cum să evaluați și să îmbunătățiți experiențele digitale existente prin utilizarea celor mai bune practici în experiența digitală a utilizatorului și prin utilizarea instrumentelor de analiză pentru a măsura succesul.

 

Cursul nostru este adecvat pentru toți cei interesați să înțeleagă experiența digitală a utilizatorului și să își dezvolte competențele în acest domeniu. Vă vom oferi ocazia să puneți în practică ceea ce învățați prin intermediul studiilor de caz și exercițiilor practice pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a lucra în domeniul experienței digitale a utilizatorului.

 

La finalul cursului, veți fi capabili să identificați nevoile utilizatorilor, să planificați și să dezvoltați experiențe digitale optime, să evaluați și să îmbunătățiți experiențele digitale existente și să utilizați instrumentele de analiză pentru a măsura succesul experienței digitale a utilizatorului.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.