Inteligență Artificială

Digital
Inteligență Artificială

Cursul nostru de „Introducere în Inteligența Artificială” vă va ajuta să înțelegeți conceptele fundamentale ale inteligenței artificiale și să explorați aplicațiile sale într-o varietate de domenii, de la afaceri și finanțe până la sănătate și robotică. Acesta este un curs introductiv, care nu necesită cunoștințe anterioare de programare sau de matematică, astfel încât oricine poate participa.

În cadrul acestui curs, veți învăța despre modelele de învățare automată, cum să creați algoritmi de clasificare și de regresie și cum să construiți rețele neuronale artificiale. De asemenea, veți explora cele mai recente tendințe și tehnologii în domeniul inteligenței artificiale, inclusiv învățarea profundă, rețelele neuronale convoluționale și procesarea limbajului natural.

Cursul nostru acoperă următoarele subiecte:

  • Fundamentele inteligenței artificiale și ale învățării automate
  • Crearea de algoritmi de clasificare și de regresie
  • Construirea de rețele neuronale artificiale
  • Procesarea limbajului natural
  • Utilizarea învățării profunde pentru recunoașterea imaginilor și a vocii

Cursul este potrivit pentru cei care doresc să își înceapă cariera în inteligența artificială sau să își îmbunătățească abilitățile în acest domeniu. Toți participanții vor avea ocazia să pună în practică ceea ce învață prin intermediul studiilor de caz și exercițiilor practice, pentru a dezvolta competențele necesare pentru a lucra în inteligența artificială.

La finalul cursului, veți fi capabil să creați algoritmi de clasificare și de regresie, să construiți rețele neuronale artificiale și să utilizați tehnici de procesare a limbajului natural.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.