Executive Search

Într-o lume în continuă schimbare, succesul afacerilor este strâns legat de talentul și competența liderilor și profesioniștilor care le conduc. La iD learning, suntem dedicați să vă ajutăm să găsiți candidați de top pentru posturile de conducere și pentru rolurile cheie din cadrul companiei dvs.

 

Noi înțelegem cât de important este pentru companiile dvs. să găsească oameni talentați și potriviți pentru a îndeplini obiectivele de afaceri, iar serviciile noastre de executive search sunt concepute pentru a face exact asta. Cu o abordare personalizată și atenție la fiecare detaliu, ne asigurăm că vă oferim candidați care să se potrivească cu valorile și cultura companiei dvs.

 

Fiecare proiect de recrutare este tratat cu profesionalism și experiență, iar obiectivul nostru este de a vă oferi cei mai buni lideri și profesioniști pentru compania dvs. Avem o vastă rețea de contacte și folosim cele mai bune practici de recrutare, astfel încât să vă putem ajuta să găsiți talentele de top de care aveți nevoie pentru a duce afacerea dvs. la următorul nivel.

 

Noi credem că o abordare personalizată și o relație bazată pe încredere sunt esențiale pentru a face o diferență reală în recrutarea de talente. Echipa noastră de experți în recrutare vă va oferi suport pe fiecare etapă a procesului de recrutare, de la definirea profilului de candidat la selectarea și intervievarea candidaților. Vă vom oferi sfaturi și sugestii pentru a îmbunătăți procesul de recrutare și pentru a vă ajuta să găsiți talentele de top într-un mod eficient și productiv.

 

În esență, suntem aici pentru a face munca grea și pentru a vă ajuta să găsiți candidații potriviți pentru posturile cheie din compania dvs. Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru servicii de executive search, suntem aici să vă ajutăm. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să găsiți talentele de top de care aveți nevoie pentru a duce afacerea dvs. la următorul nivel.

IMG_20200319_174339563

Diana Elena Crăciun

Psychologist Consultant

O recomandă  experiența de 14 ani în HR , activând în aria Managementului  resurselor umane timp de 12 ani si educație, aproximativ 2 ani.

A activat în industrii precum FMCG, retail, pharma și consultanță.

Este pasionată de lucrul cu grupurile având peste 4 ani experiență în conceperea si susținerea unor workshop-uri bazate pe tehnici de acțiune.

Picture1

Monica Cazan

Senior Coach, Trainer & Facilitator, Psiholog

Monica este coach profesionist încă din anul 2002, cu formare și supervizare acreditate de International Coach Federation (ICF).

Monica are experiență de 15 ani în conceperea și livrarea programelor de training atât din rolul de HR Manager și Training & Coaching Manager în cadrul a trei afaceri locale aflate la început de drum, cât și din postura de colaborator în trei companii care oferă exclusiv servicii de coaching și training. 

Proiectele ei de training au contribuit la dezvoltarea personală și profesională a clienților din industria pharma, retail, auto, imobiliare, producție de materiale de construcții, industria tutunului si wellness.