Working Globally

Training
Working Globally
CE VOM FACE ÎMPREUNĂ?

 

Lucrul într-o cultură organizațională globalizată, mai ales în cazul multinaționalelor, poate ridica bariere, dar și poduri.

Cum cultivăm respectul atât pentru valorile proprii, cât și pentru cele interculturale?

Putem oare transforma tipare de gândire diferite în oportunități de dezvoltare?

Da, echipele pot coopera în ciuda tendinței de competiție, iar diversitatea angajaților care lucrează împreună poate fi un avantaj competitiv pentru companie.

CE TE MOTIVEAZĂ SĂ PARTICIPI?

 

Vei afla cum să folosești în avantajul tău și al echipei manifestarea diferențelor culturale.

Cum?

Pentru ca vei înțelege diversitatea cu toate fațetele ei dar și unicitatea programării mentale când vine vorba de cutumele naționale.

CUM FACEM LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE?

 

Odată ce definim contextul, valorile fundamentale, mentalitățile, raporturile de muncă și raporturile ierarhice ale culturii respective, putem dezvolta competențe interculturale, care sunt adevărate „chei” deschizătoare de uși.

Crezi că diferențele culturale se pot transforma în diferente și reacții negative? Odată identificate particularitățile fiecărei culturi, ele pot fi gestionate și interpretate corect.

DURATA: 2 ZILE
Ayline Setaghaian
QHSE & Risk Management Senior Consultant

Ayline Setaghaian este consultant senior cu o experienta internationala de 15 ani in industria petroliera si a gazelor.

Sisteme de Sanatate si Siguranta, Sisteme de Management al Calitatii, Managementul Riscului, Audituri / Inspectii si Investigatii Incidente sunt cateva dintre ariile ei de expertiza.

Formarile si certificarile sale respecta standardele si instructiunile internationale si se bazeaza pe cele mai bune practici din domeniu.

Dupa ce a trait si a lucrat pe trei continente, Orientul Mijlociu, Statele Unite si Europa, Ayline a dobandit, de asemenea, abilitati de intelegere si acceptare a diferentelor culturale si de adaptare in cadrul unor locuri de munca diverse din punct de vedere cultural.