Evaluare pe baza sistemului

Thomas International

Evaluare
Evaluare pe baza sistemului Thomas International

 

Sistemul Thomas International este un instrument de evaluare a personalitatii prin care oferim informatii relevante despre modul in care o persoana se comporta in conditii normale si in situatii de stres.

Il utilizam pentru:
  • transformarea si imbunatatirea performantelor angajatilor
  • suport in luarea celor mai bune decizii legate de angajati.
member-4
Irina-Andreea Manole
Psychologist Consultant

Detine expertiza in Telemarketing, Customer Support si promovare a programelor de training, coaching, consultanta si evaluare.

De la inceputul colaborarii cu iD learning a stabilit zeci de intalniri cu clienti cheie din piata romaneasca, a initiat si mentinut relatia cu acestia, realizand activitati de ofertare, construire propuneri si follow-up periodic.

A primit feedback-uri exceptionale din partea clientilor pe care i-a abordat si cu care a stabilit relatii de termen mediu si lung.

Are o experienta de peste 5 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Ca formare este psiholog si psihoterapeut, cu master in Psihoterapie Experientiala.

member-3
Manuela Iacob
Psychologist Consultant

Manuela s-a alaturat echipei iD Learning in 2016.
Este responsabila de Managementul clientilor iD Learning si participa alaturi de trainerii iD learning la intalnirile cu clientii.

Realizeaza activitati de ofertare si elaborare propuneri.

Manuela imbina in activitatea sa expertiza in zona de business, dobandita in experienta ca specialist in implementarea unor proiecte de dezvoltare profesionala si evaluare, cu expertiza psihologica dobandita in urma studiilor avansate in psiholologie clinica si psihoterapie.

Are o experienta de peste 6 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Este psiholog cu drept de practica in domeniul „Psihologie Clinica si Psihoterapie Integrativa”.

A urmat un master in Psihosociologie Judiciara si Victimologie, activand ca psiholog criminalist.