Teambuilding

Creăm experiențe.
Social Teambuilding

 

Un concept de team building care are integrata o cauza sociala (MagiCAMP- tabara de vara pentru copii cu afectiuni  oncologice; SOS Satele Copiilor etc.). Participantii sunt implicati in activitati utile cauzei-beneficiare si vor munci pentru a ajuta ONG-ul sa realizeze un lucru de care  are nevoie. Programul este construit pe profilul fiecarui client si pe obiectivele de  team building pe care acesta le are.  Pot  fi incluse si activitati secundare.

Participantii vor pleca cu o stare de feeling better & getting better, fiind mandri de contributia pe care o aduc societatii.

Alte tipuri de activitati propuse:
  • Adrenaline teambuilding (Wakebording, Stand Up Paddle)
  • Ateliere de nutritie, pictura, quilling, storytelling, pictura pe haine, accesorii handmade si multe altele, pe care te invitam sa le punem in practica, impreuna.
member-4
Irina-Andreea Manole
Psychologist Consultant

Detine expertiza in Telemarketing, Customer Support si promovare a programelor de training, coaching, consultanta si evaluare.

De la inceputul colaborarii cu iD learning a stabilit zeci de intalniri cu clienti cheie din piata romaneasca, a initiat si mentinut relatia cu acestia, realizand activitati de ofertare, construire propuneri si follow-up periodic.

A primit feedback-uri exceptionale din partea clientilor pe care i-a abordat si cu care a stabilit relatii de termen mediu si lung.

Are o experienta de peste 5 ani in psihologie aplicata si contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizeaza deblocarea potentialului uman si aplicarea lui pentru obtinerea performatei in business.

Ca formare este psiholog si psihoterapeut, cu master in Psihoterapie Experientiala.