Teambuilding

Creăm experiențe.
Social Teambuilding

 

Un concept de team building care are integrata o cauza sociala (MagiCAMP- tabara de vara pentru copii cu afectiuni  oncologice; SOS Satele Copiilor etc.). Participantii sunt implicati in activitati utile cauzei-beneficiare si vor munci pentru a ajuta ONG-ul sa realizeze un lucru de care  are nevoie. Programul este construit pe profilul fiecarui client si pe obiectivele de  team building pe care acesta le are.  Pot  fi incluse si activitati secundare.

Participantii vor pleca cu o stare de feeling better & getting better, fiind mandri de contributia pe care o aduc societatii.

Alte tipuri de activitati propuse:
  • Adrenaline teambuilding (Wakebording, Stand Up Paddle)
  • Ateliere de nutritie, pictura, quilling, storytelling, pictura pe haine, accesorii handmade si multe altele, pe care te invitam sa le punem in practica, impreuna.
Screenshot 2021-12-20 at 14.11.29

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.

EU2 2615--HighResolution

Bogdan Iftemie

Consultant & Senior Trainer

Bogdan are peste 20 de ani experiență în management și vânzări în industria IT.

A susținut peste 500 de ore de training și consultanță de business, pentru organizații românești și multinaționale din diverse industrii cum ar if FMCG, IT, servicii medicale, automotive, cercetare de piață și real estate.

Este Specialist în activitatea de coaching ANC și are experiență practică pe zona de coaching și mentoring.

Este trainer și speaker certificat John Maxwell Team.

Picture1

Alexandru Bogdan

Training Consultant & Coach

Experiență profesională de peste 10 ani în industria Telecom & Automotive pe roluri de Customer Service, Corporate Sales, Trainer, Training Manager.

A  livrat sesiuni de training pentru grupuri si echipe, pe teme ca ”Customer Experience”, ”Influencial Communication”, ”Abilități manageriale”, ”Problem Solving”, ”Adaptability & Resilience”, ”Coaching & Feedback pentru manageri”, ”Designul carierei”, ”Training the Trainers”.