Coaching individual

Coaching
Coaching Individual

Diferite personalități pot “căuta” cauze pentru ce li se întâmplă, în diferiți factori externi: dinamica pieței, poziționarea concurenței, particularitățile industriei, curba economică, cantitatea de resurse, etc.

Prin coaching îi sprijinim pe oameni să învețe despre ei și să găsească resursele interioare pentru a performa.

Printr-o echipă extinsă de peste 20 de coachi colaboratori asigurăm cadrul pentru realizarea unei bune potriviri între coach și client, pentru oricare din următoarele categorii: business coaching, executive coaching, coaching individual, coaching de echipă, coaching de grup.

Dragos Ion
Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experienta profesionala includ 20 ani in livrarea de programe de training catre middle si top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, productie, IT.

A sustinut peste 300 de ore de executive coaching atat individuale si de grup, precum si sesiuni de consultanta manageriala.

A fost implicat in organizarea si coordonarea primei simulari de business din Romania impreuna cu renumita scoala de afaceri INSEAD, Franta.

IMG_20200319_174339563

Diana Elena Crăciun

Psychologist Consultant

O recomandă  experiența de 14 ani în HR , activând în aria Managementului  resurselor umane timp de 12 ani si educație, aproximativ 2 ani.

A activat în industrii precum FMCG, retail, pharma și consultanță.

Este pasionată de lucrul cu grupurile având peste 4 ani experiență în conceperea si susținerea unor workshop-uri bazate pe tehnici de acțiune.

EU2 2615--HighResolution

Bogdan Iftemie

Consultant & Senior Trainer

Bogdan are peste 20 de ani experiență în management și vânzări în industria IT.

A susținut peste 500 de ore de training și consultanță de business, pentru organizații românești și multinaționale din diverse industrii cum ar if FMCG, IT, servicii medicale, automotive, cercetare de piață și real estate.

Este Specialist în activitatea de coaching ANC și are experiență practică pe zona de coaching și mentoring.

Este trainer și speaker certificat John Maxwell Team.