Recrutare

Recrutare

La iD Learning, suntem o echipă de experți în recrutarea de talente și ne dedicăm în totalitate găsirii celor mai buni candidați pentru afacerea ta. Suntem specializați în a găsi candidați de top pentru diferite industrii și suntem mândri de abordarea personalizată pe care o avem pentru fiecare proiect de recrutare.

 

Suntem conștienți de faptul că găsirea candidaților potriviți este o provocare majoră pentru orice companie. De aceea, ne-am dedicat înțelegerea nevoilor specifice ale companiei tale și identificarea candidaților potriviți pentru fiecare poziție. De la definirea profilului de candidat până la evaluarea și intervievarea candidaților, suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului de recrutare.

 

Ceea ce ne diferențiază de alți furnizori de servicii de recrutare este faptul că suntem mai mult decât o agenție de recrutare. Suntem partenerul tău de încredere și vrem să construim o relație de durată cu tine. Ne dorim să înțelegem valorile și cultura companiei tale pentru a putea identifica candidații care se potrivesc perfect cu acestea.

 

Nu tratăm candidații doar ca pe niște numere într-un dosar. Îi evaluăm cu atenție și îi cunoaștem personal pentru a ne asigura că sunt potriviți nu doar pentru cerințele tehnice ale poziției, ci și pentru cultura și valorile companiei tale.

 

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere care să vă ajute să găsiți cei mai buni candidați pentru compania din care faceți parte sau pentru afacerea pe care o dețineți, suntem aici să vă ajutăm. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să găsiți candidații potriviți într-un mod eficient.

IMG_20200319_174339563

Diana Elena Crăciun

Psychologist Consultant

O recomandă  experiența de 14 ani în HR , activând în aria Managementului  resurselor umane timp de 12 ani si educație, aproximativ 2 ani.

A activat în industrii precum FMCG, retail, pharma și consultanță.

Este pasionată de lucrul cu grupurile având peste 4 ani experiență în conceperea si susținerea unor workshop-uri bazate pe tehnici de acțiune.

Picture1

Monica Cazan

Senior Coach, Trainer & Facilitator, Psiholog

Monica este coach profesionist încă din anul 2002, cu formare și supervizare acreditate de International Coach Federation (ICF).

Monica are experiență de 15 ani în conceperea și livrarea programelor de training atât din rolul de HR Manager și Training & Coaching Manager în cadrul a trei afaceri locale aflate la început de drum, cât și din postura de colaborator în trei companii care oferă exclusiv servicii de coaching și training. 

Proiectele ei de training au contribuit la dezvoltarea personală și profesională a clienților din industria pharma, retail, auto, imobiliare, producție de materiale de construcții, industria tutunului si wellness.