Marketing Digital

Digital
Marketing Digital

În cadrul cursului nostru de „Marketing Digital” îți oferim ocazia de a-ți dezvolta abilitățile și de a învăța cum să utilizezi instrumentele de marketing digital pentru a-ți promova afacerea, a-ți atinge publicul țintă și a crește vânzările. Indiferent dacă ești deja familiarizat cu marketingul digital sau dacă abia începi să explorezi acest domeniu, acest curs interactiv și practic îți va oferi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-ți dezvolta o strategie eficientă de marketing digital.

 

În cadrul acestui curs, vei învăța despre cele mai importante instrumente de marketing digital, cum ar fi optimizarea motoarelor de căutare (SEO), publicitatea online, e-mail marketingul, marketingul de conținut și social media marketingul. Vom discuta despre cele mai bune practici în marketingul digital și vei învăța cum să integrezi diferitele canale de marketing digital pentru a crea o campanie eficientă de marketing digital.

 

Cu ajutorul studiilor de caz și a exercițiilor practice, vei avea ocazia să pui în practică ceea ce înveți, dezvoltând astfel competențele necesare pentru a lucra în domeniul marketingului digital. În plus, vei putea să îți împărtășești experiența cu alți participanți și să înveți lucruri noi de la profesioniști cu experiență.

 

După absolvirea cursului, vei fi capabil să dezvolți și să implementezi o strategie eficientă de marketing digital, să utilizezi cele mai importante instrumente de marketing digital și să integrezi diferitele canale de marketing digital pentru a crea o campanie de marketing digital de succes. Nu rata ocazia de a învăța de la cei mai buni și înscrie-te acum la cursul nostru de „Marketing Digital”!

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.