Lucru în Social Media

Digital
Lucru în Social Media

Cursul nostru de „Lucru în Social Media” este proiectat pentru a ajuta profesioniștii cu experiență să își îmbunătățească abilitățile și să-și perfecționeze cunoștințele într-un domeniu în continuă evoluție. În acest curs interactiv și practic, vom explora cele mai noi tendințe de marketing și tehnologii, astfel încât să fiți la curent cu cele mai recente tactici de marketing.

 

Vom analiza cum să vă dezvoltați o strategie de social media eficientă, cum să creați conținut de calitate pentru social media, cum să gestionați și să creșteți comunitățile online și cum să măsurați performanța campaniilor de social media. Veți avea oportunitatea de a vă împărtăși experiența și de a afla lucruri noi de la alți profesioniști cu experiență.

 

Cursul nostru abordează subiecte avansate, inclusiv promovarea pe social media și publicitatea online, pentru a vă ajuta să dezvoltați o abordare holistică a marketingului digital. Veți fi capabil să aplicați noile abilități în munca dvs. și să obțineți rezultate mai bune pentru afacerea dvs. sau pentru clienții dvs.

 

La finalul cursului, veți primi un certificat de absolvire care să ateste competențele și abilitățile dobândite în cadrul acestui curs de social media. Așadar, dacă sunteți un profesionist cu experiență în căutarea de noi abilități și strategii de marketing, înscrieți-vă astăzi la cursul nostru de „Lucru în Social Media”!

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.