Project Management

Training
Project Management
CE VOM FACE ÎMPREUNĂ?

 

Orice proiect nou atrage după el dificultăți în alegerea oamenilor potriviți, în gestionarea obiectivelor, resurselor și a timpului.

Un proiect este diferit de un proces.

Dar oare se poate să identifici și să elimini acei factori care ne risipesc timpul?

Se poate să coordonezi o echipă astfel încât rezultatul să fie obținut prin intermediul fiecărui om, care este dornic să ajute?

Vom răspunde împreună la toate acestea.

CE TE MOTIVEAZĂ SĂ PARTICIPI?

 

De la identificarea abilităților interpersonale necesare unui bun manager de proiect, la etapele construirii unei echipe, la identificarea nevoilor, obiectivelor, delegarea sarcinilor și evaluarea rezultatelor, vei experimenta toate acestea cât mai aproape de realitate.

CUM FACEM LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE?

 

Pornim de la concept, la identificarea corecta a abilităților necesare de management al proiectului, echipei, timpului și trecem la nivelul comunicării interpersonale.

Analizăm gradele și mecanismele de control, găsim soluții creative de rezolvare a conflictelor, mecanisme de cooperare și dezvoltăm capacitatea de analiză a rezultatelor orientate către business.

Dacă adăugăm soluții practice de implementare a proiectelor, studii de caz și exerciții, puzzle-ul devine complet.

DURATA: 3 ZILE
member-6
Codrin Dan Nicolau
Trainer Project Management & Senior Consultant

Consultant cu experienta relevanta ca Project Manager si analist de business in proiecte de infrastructura IT si aplicatii nationale, dar si analiza si optimizare de procese.

Codrin a activat ca trainer si consultant PM pentru proiectul “Let’s Do It Romania”.

Timp de 3 ani a ocupat pozitia de Director at Large on Membership and Recruitment in cadrul Project Management Institute Romania Chapter.

Codrin este acreditat CNFPA ca Formator, Manager de proiect si Manager imbunatatire procese. Este absolvent de doctorat la UTCB. Detine un MBA si multiple certificari in domeniul analizei de business. De asemenea, detine un Professional Certificate in Management (Open University, UK) si un master in Managementul Proiectelor Internationale, in cadrul SNSPA.

Ariile sale de expertiza sunt: Project Management, Analiza de business, Managementul proceselor de business, Management de risk organizational.