Project Management

Training
Project Management
CE VOM FACE ÎMPREUNĂ?

 

Orice proiect nou atrage după el dificultăți în alegerea oamenilor potriviți, în gestionarea obiectivelor, resurselor și a timpului.

Un proiect este diferit de un proces.

Dar oare se poate să identifici și să elimini acei factori care ne risipesc timpul?

Se poate să coordonezi o echipă astfel încât rezultatul să fie obținut prin intermediul fiecărui om, care este dornic să ajute?

Vom răspunde împreună la toate acestea.

CE TE MOTIVEAZĂ SĂ PARTICIPI?

 

De la identificarea abilităților interpersonale necesare unui bun manager de proiect, la etapele construirii unei echipe, la identificarea nevoilor, obiectivelor, delegarea sarcinilor și evaluarea rezultatelor, vei experimenta toate acestea cât mai aproape de realitate.

CUM FACEM LUCRURILE SĂ SE ÎNTÂMPLE?

 

Pornim de la concept, la identificarea corecta a abilităților necesare de management al proiectului, echipei, timpului și trecem la nivelul comunicării interpersonale.

Analizăm gradele și mecanismele de control, găsim soluții creative de rezolvare a conflictelor, mecanisme de cooperare și dezvoltăm capacitatea de analiză a rezultatelor orientate către business.

Dacă adăugăm soluții practice de implementare a proiectelor, studii de caz și exerciții, puzzle-ul devine complet.

DURATA: 3 ZILE
EU2 2615--HighResolution

Bogdan Iftemie

Consultant & Senior Trainer

Bogdan are peste 20 de ani experiență în management și vânzări în industria IT.

A susținut peste 500 de ore de training și consultanță de business, pentru organizații românești și multinaționale din diverse industrii cum ar if FMCG, IT, servicii medicale, automotive, cercetare de piață și real estate.

Este Specialist în activitatea de coaching ANC și are experiență practică pe zona de coaching și mentoring.

Este trainer și speaker certificat John Maxwell Team.

Picture1

Alexandru Bogdan

Training Consultant & Coach

Experiență profesională de peste 10 ani în industria Telecom & Automotive pe roluri de Customer Service, Corporate Sales, Trainer, Training Manager.

A  livrat sesiuni de training pentru grupuri si echipe, pe teme ca ”Customer Experience”, ”Influencial Communication”, ”Abilități manageriale”, ”Problem Solving”, ”Adaptability & Resilience”, ”Coaching & Feedback pentru manageri”, ”Designul carierei”, ”Training the Trainers”.