Consultanță antreprenorială de business

Consultanta
Consultanță antreprenorială de business

Serviciile noastre de consultanță antreprenorială de business, vă sprijină să vă îndepliniți obiectivele de afaceri și să vă creșteți afacerea. Suntem aici pentru a vă oferi expertiză și resursele necesare pentru a lua deciziile corecte și a vă dezvolta afacerea într-un mediu competitiv.

Echipa noastră de consultanți experimentați oferă o gamă largă de servicii, inclusiv:

 1. Planificarea strategiei de afaceri:
 • Identificarea oportunităților de creștere
 • Evaluarea concurenților și a pieței
 • Dezvoltarea de strategii pentru a atinge obiectivele de afaceri
 1. Planificarea financiară:
 • Evaluarea situației financiare a afacerii
 • Identificarea oportunităților de economisire a costurilor
 • Dezvoltarea unui plan financiar și de investiții
 1. Managementul proiectelor:
 • Planificarea, implementarea și monitorizarea proiectelor de afaceri
 • Identificarea riscurilor și dezvoltarea de strategii de gestionare a acestora
 1. Dezvoltarea de abilități și competențe:
 • Evaluarea abilităților și competențelor personalului
 • Dezvoltarea de programe de formare și dezvoltare

Fiecare serviciu de consultanță este personalizat și adaptat la nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui client. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor și pentru a dezvolta soluții personalizate care să ajute afacerea să atingă succesul dorit.

Echipa noastră de consultanți are o experiență vastă în toate aspectele antreprenoriatului de afaceri și este pregătită să ajute orice tip de afacere, de la start-up-uri la companii mai mari. Indiferent de dimensiunea sau industria în care activați, vă putem ajuta să îndepliniți obiectivele și să creșteți afacerea.

Dacă sunteți în căutarea de servicii de consultanță antreprenorială de business, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele de afaceri și să vă dezvoltați afacerea într-un mediu competitiv.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.