Organizare evenimente

Evenimente

Organizăm evenimente cu scopul de a educa și informa grupuri mici și mari (până la sute de persoane). În funcție de cerințele dumneavoastră, putem găzdui întâlniri de vânzări, workshop-uri interactive, prezentări sau orice alt tip de evenimente similare.

Indiferent de dimensiunea evenimentului, ne asigurăm întotdeauna că fiecare participant primește o experiență educațională valoroasă. Cu ajutorul experienței noastre, putem să ne asigurăm că fiecare eveniment are loc într-un mod organizat și profesionist, de la planificare și pregătire până la prezentarea finală.

Pentru a ne asigura că evenimentul dvs. este un succes, avem la dispoziție echipamente și personal specializat pentru a răspunde nevoilor dvs. În plus, putem să vă ajutăm să găsiți locația potrivită pentru evenimentul dvs., fie că este vorba de o sală de conferințe sau un spațiu de expoziție.

În final, suntem dedicați în a face ca fiecare eveniment să fie memorabil și plin de succes, astfel încât participanții să fie inspirați și încurajați să aplice cunoștințele dobândite în viața lor personală și profesională.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.