Consultanta specializata

Consultanta
Consultanta specializata
Servicii specializate de consultanta sustinute de membrii echipei iD learning vizeaza:
  • Dezvoltarea sistemelor de management
  • Coordonarea auditului intern si instruire pentru audit intern
  • Evaluarea si managementul riscului
  • Investigarea incidentelor si instruire pentru investigare incidente
Ayline Setaghaian
QHSE & Risk Management Senior Consultant

Ayline Setaghaian este consultant senior cu o experiență internatională de 15 ani în industria petrolieră si a gazelor.

Sisteme de Sanatate și Siguranță, Sisteme de Management al Calității, Managementul Riscului, Audituri / Inspecții și Investigații Incidente sunt cateva dintre ariile ei de expertiză.

Formările și certificările sale respectă standardele și instrucțiunile internaționale și se bazează pe cele mai bune practici din domeniu.

Dupa ce a trăit și a lucrat pe trei continente, Orientul Mijlociu, Statele Unite și Europa, Ayline a dobândit, de asemenea, abilități de înțelegere și acceptare a diferențelor culturale și de adaptare în cadrul unor locuri de muncă diverse din punct de vedere cultural.

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.