Suntem pasionați  de
ceea ce facem

 

Cine?

Suntem ID learning. Oferim Training, Consultanță, Coaching și Evaluare pentru oameni care vor să învețe despre ei și pentru companii care își doresc să investească în oameni.

De la sesiuni de comunicare și coaching, la training de management și vânzări, până la cursuri de dezvoltare a abilităților de a relaționa cu cei din jur, susținem învățarea continuă.

Cum?

De peste 15 ani îi sprijinim pe cei care vor să învețe despre ei, pentru a obține si crește performanța. Suntem dedicați și orientați către soluții inovative, eficiente și integrate, care duc la schimbări atât „din interior către exterior,” cât și invers. Noi credem că lucrurile cu adevărat importante și durabile se capătă în timp.

De aceea, creștem în fiecare an și adăugăm portofoliului nostru noi servicii, adaptate cerințelor clienților.

Valori

  • IInovație
  • DDiversitate
  • LLoialitate
  • EExcelență
  • AAutenticitate
  • RResponsabilitate
  • NNelimitare
  • IIntegritate
  • NNoutate
  • GGenialitate

Echipa noastră

Dragoș Ion

Managing Partner
Senior Consultant, Trainer & Coach

Dragoș Ion este de 15 ani coordonatorul  iD Learning, una dintre primele companii care au dezvoltat programe de schimbare de mindset în mediul organizațional din România și Moldova.
Este remarcabil succesul proiectului Leadership 10, în cadrul căruia Dragoș Ion a contribuit la implementarea unui concept de Leadership cu efecte în profunzime la nivel individual și organizațional.
Din rolurile de trainer, coach, mentor si consultant și-a adus contribuția la susținerea creșterii liderilor din aproape toate industriile, la nivel de mindset, cu efecte în performanța individuală și managerială.
Este promotorul unui model de leadership care pune în valoare contribuțiile fiecărui membru al echipei în zona de talent și excelență.

Diana Elena Craciun

Psychologist Consultant

Diana s-a alaturat echipei ID Learning in 2020.

O recomanda  experienta de 14 ani in HR , activand in aria Managementului  resurselor umane timp de 12 ani si educatie, aproximtiv 2 ani.

A activat in industrii precum FMCG, retail, pharma si consultanta.

A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei si un master in resurse umane.

In prezent este psihodramatist in formare in cadrul Asociatiei de Psihodrama Clasica din Bucuresti.

Este pasionata de lucrul cu grupurile avand peste 4 ani experienta in conceperea si sustinerea unor workshop-uri bazate pe tehnici de actiune.

Bogdan Iftemie

Consultant & Senior Trainer

Bogdan are peste 20 de ani experienta in management si vanzari in industria IT.

A sustinut peste 500 de ore de training si consultanta de business, pentru organizatii romanesti si multinationale din diverse industrii cum ar if FMCG, IT, servicii medicale, automotive, cercetare de piata si real estate.

Este Specialist in activitatea de coaching ANC, si are experienta practica pe zona de coaching si mentoring.

Este trainer si speaker certificat John Maxwell Team.

Alexandru Bogdan

Training Consultant & Coach

Experiență profesională de peste 10 ani în industria Telecom & Automotive pe roluri de Customer Service, Corporate Sales, Trainer, Training Manager.

A  livrat sesiuni de training pentru grupuri si echipe, pe teme ca ”Customer Experience”, ”Influencial Communication”, ”Abilități manageriale”, ”Problem Solving”, ”Adaptability & Resilience”, ”Coaching & Feedback pentru manageri”, ”Designul carierei”, ”Training the Trainers”.

Studii: Facultatea de Filosofie, Master Trainer the Trainers (Unibuc), Coach acreditat ANC.

Preocupări profesionale: Dezvoltarea de platforme de învățare și integrarea acestora cu obiectivele companiilor. Dezvoltare de programe de învățare accelarată pentru managerii din prima linie.

Alex s-a alăturat echipei ID Learning în 2020.

Monica Cazan

Senior Coach, Trainer & Facilitator, Psiholog

Monica este coach profesionist inca din anul 2002, cu formare si supervizare acreditate de International Coach Federation (ICF).

Monica are experienta de 15 ani in conceperea si livrarea programelor de training atat din rolul de        HR Manager si Training & Coaching Manager in cadrul a trei afaceri locale aflate la inceput de drum, cat si din postura de colaborator in trei companii care ofera exclusiv servicii de coaching si training, printre care se numara si iD Learning.

Proiectele ei de training au contribuit la dezvoltarea personala si profesionala a clientilor din industria pharma, retail, auto, imobiliare, productie de materiale de constructii, industria tutunului si wellness, Monica fiind si unul din facilitatorii programului Leadership 10 creat de iD Learning.

Din rolul de psiholog Monica este parte a echipei de specialisti a proiectului “Linia telefonica suport”.

Manuela Iacob

Psychologist Consultant
Sales & Marketing Coordinator

Manuela este responsabilă de Managementul clienților iD learning. Este partenerul clienților în înțelegerea nevoilor și obiectivelor de training şi dezvoltare.

Este responsabila de dezvoltarea și executarea planului strategic pentru atingerea obiectivelor de vânzare și extinderea bazei de clienți

Manuela îmbină în activitatea sa expertiza în zona de business, dobândită în experiența ca specialist în implementarea unor proiecte de dezvoltare profesională și evaluare, cu expertiza psihologică dobândită în urma studiilor avansate în psiholologie clinică și psihoterapie.

Are o experiență de peste 8 ani în psihologie aplicată și contribuie activ la crearea de instrumente de training ce vizează deblocarea potențialului uman și aplicarea lui pentru obținerea performanței în business.

Este psiholog cu drept de practică în domeniul „Psihologie Clinică și Psihoterapie Integrativă”.

A urmat un master în Psihosociologie Judiciară și Victimologie, activând ca psiholog criminalist.

Florin Iovu

Consultant & Trainer

Florin se remarca in activitatea sa prin cei 20 de ani de experienta in mediul corporate in industria IT.

A ocupat diferite roluri incepand de la a activa in zona de consultanta si continuand in roluri de management executiv in companii precum Microsoft sau Oracle.

Zona de training vine sa completeze experienta in consultantă si vanzari, Florin facand parte din echipa de traineri Leadership 10.

Melania Medeleanu

Trainer Public Speaking

A finalizat un program de master în Terapie logopedică (Universitatea București) și unul în Comunicare și Relații Publice (SNSPA).

A lucrat timp de mai mulți ani cu cei mai buni analiști politici din România. A fost gazda mai multor evenimente importante și are experiența lucrului cu formatori de opinie și cu politicieni de nivel înalt.

Melania își folosește experiența în televiziune pentru a-i învăța pe cursanți să capete o dicție bună și să devină vorbitori în public excelenți.

Laura Balaci

Trainer, Coach & Facilitator

Laura aduce in activitatea sa de profesionist in coaching peste 20 ani de experienta in diverse roluri de conducere in mediul corporatist cu specializari in marketing, vanzari indirecte, inside sales si training.

In 2015 a descoperit coaching-ul profesionist cautand sa-i sprijine pe cei care vor sa fie tot mai buni in ceea ce fac si au indreazneala sa tinteasca tot mai sus. De atunci continua sa se perfectioneze si evolueaza ca si cei cu care lucreaza.

Laura este Associate Certified Coach (ACC) cu International Coach Federation (ICF), Specialist in activitatea de coaching ANC, NLP Coach, Associate Coach ICI, Certified Leadership & Executive Coach cu Center for Executive Coaching US. Este membru activ ICF global si ICF Romania.

Ariile sale de specializare vizeaza provocari in leadership si tranzitii: motivare si implicare pentru obtinerea unor rezultate superioare, masurabile si sustenabile, cresterea productivitatii, gestionarea timpului si a stresului, managementul schimbarii, tranzitia la o noua pozitie/ industrie/cariera.

Claudius Dociu

Trainer Public Speaking

Claudius Dociu este un ziarist cunoscut cu precădere publicului prahovean, din emisiunile de radio și televiziune pe care le moderează. Specialist în comunicare, este unul dintre cei mai cunoscuți traineri din domeniu, fondator al primul Club de Public Speaking și autorul volumului “Arta vorbitului în public”, precum și al audiobook-ului „SPEAK SMART!”.

A participat la lansarea după 1989 a primului cotidian independent din Prahova și s-a consacrat în ultimele două decenii drept unul dintre cei  mai apreciați realizatori de emisiuni de radio și televiziune, la posturi de radio precum PRO FM Ploiești, REALITATEA FM și WYL FM, dar și la televiziuni ca VPTV sau TRAVEL MIX.

Ca partener al proiectului “Magie în vorbire”, a moderat și susținut workshop-uri pe tema vorbitului în public alături de nume cunoscute din domeniu, iar cursurile sale i-au ajutat pe numeroși participanți să deprindă tainele vorbitului în public.

Codrin Dan Nicolau

Trainer Project Management & Senior Consultant

Consultant cu experiență relevantă ca Project Manager și analist de business în proiecte de infrastructură IT și aplicații naționale, dar și analiză și optimizare de procese.

Codrin a activat ca trainer și consultant PM pentru proiectul “Let’s Do It Romania”.

Timp de 3 ani a ocupat poziția de Director at Large on Membership and Recruitment în cadrul Project Management Institute Romania Chapter.

Codrin este acreditat CNFPA ca Formator, Manager de proiect și Manager îmbunătățire procese. Este absolvent de doctorat la UTCB. Deține un MBA și multiple certificări în domeniul analizei de business. De asemenea, deține un Professional Certificate in Management (Open University, UK) și un master în Managementul Proiectelor Internaționale, în cadrul SNSPA.

Ariile sale de expertiză sunt: Project Management, Analiza de business, Managementul proceselor de business, Management de risc organizațional.

Magda Niculescu

Senior consultant & Coach

Magda este Turnaround Executive Coach din 2010. Lucrează cu manageri ambițioși înspre atingerea excepționalului, atât ca lideri, în performanța lor profesională, cât și ca oameni împliniți pe toate planurile. Pe lângă coaching ea mai face consultanță și facilitează ateliere sau training-uri.

Perceptele coaching-ului reprezintă o filosofie de viață pentru ea, care se reflectă ca inspirație profundă pentru oamenii cu care lucrează: o aspirație constantă de auto-depășire, de explorare și de a lăsa ceva în urmă.

S-a specializat în schimbări radicale (turnarounds) de business și leadership, cu o abordare ce începe de la fundamentele invizibile (valori, cultură, scop, leadership autentic, motivație) înspre rezultate măsurabile (vânzări, profit). Amprenta Magdei este “Coachingul Transformațional”, care definește un mod de abordare cu putere de metamorfoză și rezultate „deep”: durabile, eficace, fără efort și generalizate (D.E.E.P© – Durable, Effective, Efortless, Pervasive). Persoana nu iși îmbunătățește substanțial doar zona de dezvoltare vizată inițial, ci în general felul în care se manifestă, în orice arie a vieții.

Cariera ei de coach a urmat după 15 ani de funcții de conducere în mediul corporate alături de companii multinaționale recunoscute – Procter & Gamble și Mars, în cadrul cărora a acumulat expertiza în strategie, inovație, marketing, comunicare și general management.

Are două diplome Masters în Finanțe (1994) și Comerț Internațional (1995) de la École Supérieure des Affaires de Grenoble și o licență în Psihologie de la Universitatea București (2010). S-a format ca și coach în Marea Britanie și SUA și deține numeroase alte certificări profesionale.

Clienți și parteneri