Competente lingvistice

Parteneriat Hieroglifs International

Despre Hieroglifs International

 

Hieroglifs International oferă o gamă largă de servicii de traducere și interpretariat companiilor din întreaga lume si organizează cursuri de limbi străine, la cerere. A devenit partenerul nostru in 2019, avand in comun valori si principii de business.

 

„Dacă doriţi competenţă în domeniul tehnologiei, marketingului, finanţelor, juridic, IT sau tehnic, puteţi conta pe serviciile prompte, profesioniste şi de încredere oferite de Hieroglifs International, în peste 150 de limbi.

Având acces la o bază de date de peste 2.000 de experţi lingvişti, suntem în măsură să oferim servicii lingvistice individualizate tuturor clienţilor noştri.”

Servicii recomandate

Traduceri scrise din / în peste 150 de limbi și interpretări pentru conferințe / seminarii / întâlniri
Transcriere, transcriere în Braille, subtitrare și transmisie vocală
Cursuri de limbi străine și limba română pentru expați

Gianluca Falco
Gianluca Falco
@ Hieroglifs International

Gianluca Falco este directorul companiei și unul dintre cei trei asociați ai Hieroglifs International. El este licențiat în Științe Politice ale facultății Istituto Orientale di Napoli, unde a studiat limbile cehă si engleză și și-a susținut lucrarea de diplomă axată pe istoria Europei de Est.

Pasiunea pentru limbi și culturi străine l-a condus si către lumea traducerilor, astfel încât, în anul 2008, el a lansat, împreună cu doua colege din Letonia, compania Hieroglifs International.

Gianluca gestionează partea financiară si comercială a firmei; de asemenea, el concepe si consolidează diverse strategii (una dintre acestea ducând, în 2019, la nașterea sub-brandului Babel Key).

Screenshot 2021-12-20 at 14.11.29

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din Romania împreună cu renumita școală de afaceri INSEAD, Franța.