Competente lingvistice

Parteneriat Hieroglifs International

Despre Hieroglifs International

 

Hieroglifs International oferă o gamă largă de servicii de traducere și interpretariat companiilor din întreaga lume si organizează cursuri de limbi străine, la cerere. A devenit partenerul nostru in 2019, avand in comun valori si principii de business.

 

„Dacă doriţi competenţă în domeniul tehnologiei, marketingului, finanţelor, juridic, IT sau tehnic, puteţi conta pe serviciile prompte, profesioniste şi de încredere oferite de Hieroglifs International, în peste 150 de limbi.

Având acces la o bază de date de peste 2.000 de experţi lingvişti, suntem în măsură să oferim servicii lingvistice individualizate tuturor clienţilor noştri.”

Servicii recomandate

Traduceri scrise din / în peste 150 de limbi și interpretări pentru conferințe / seminarii / întâlniri
Transcriere, transcriere în Braille, subtitrare și transmisie vocală
Cursuri de limbi străine și limba română pentru expați

Gianluca Falco
Gianluca Falco
@ Hieroglifs International

Gianluca Falco este directorul companiei si unul dintre cei trei asociati ai Hieroglifs International. El este licentiat in Stiinte Politice al facultatii Istituto Orientale di Napoli, unde a studiat limbile ceha si engleza si si-a sustinut lucrarea de diploma axata pe istoria Europei de Est.

Pasiunea pentru limbi si culturi straine l-a condus si catre lumea traducerilor, astfel incat, in anul 2008, el a lansat, impreuna cu doua colege din Letonia, compania Hieroglifs International.

Gianluca gestioneaza partea financiara si comerciala a firmei; de asemenea, el concepe si consolideaza diverse strategii (una dintre acestea ducand, in 2019, la nasterea sub-brandului Babel Key).