Willpower

Special
Willpower

Program de antrenare a voinței, ce sprijină dezvoltarea autocontrolului și disciplinei la locul de muncă.

 

Participanții învață să își folosească voința, asemenea unei baterii performante, pe care să o poată:
  • Încărca
  • Conserva
  • Crește în volum
Sunt dobândite, astfel, capacități crescute de:
  • Focalizare a atenției
  • Amânare a impulsurilor
  • Planificare a acțiunilor pentru atingerea obiectivelor

Dragoș Ion

Managing Partner Senior Consultant, Trainer & Coach

Cei peste 22 de ani de experiență profesională includ 20 ani în livrarea de programe de training către middle și top management, din industrii ca retail, financiar-bancar, telecom, auto, pharma, HoReCa, producție, IT.

A susținut peste 300 de ore de executive coaching atât individuale și de grup, precum și sesiuni de consultanță managerială.

A fost implicat în organizarea și coordonarea primei simulări de business din România împreună cu renumita Școală de afaceri INSEAD, Franța.

IMG_20200319_174339563

Diana Elena Crăciun

Psychologist Consultant

O recomandă  experiența de 14 ani în HR , activând în aria Managementului  resurselor umane timp de 12 ani si educație, aproximativ 2 ani.

A activat în industrii precum FMCG, retail, pharma și consultanță.

Este pasionată de lucrul cu grupurile având peste 4 ani experiență în conceperea si susținerea unor workshop-uri bazate pe tehnici de acțiune.

EU2 2615--HighResolution

Bogdan Iftemie

Consultant & Senior Trainer

Bogdan are peste 20 de ani experiență în management și vânzări în industria IT.

A susținut peste 500 de ore de training și consultanță de business, pentru organizații românești și multinaționale din diverse industrii cum ar if FMCG, IT, servicii medicale, automotive, cercetare de piață și real estate.

Este Specialist în activitatea de coaching ANC și are experiență practică pe zona de coaching și mentoring.

Este trainer și speaker certificat John Maxwell Team.

Picture1

Monica Cazan

Senior Coach, Trainer & Facilitator, Psiholog

Monica este coach profesionist încă din anul 2002, cu formare și supervizare acreditate de International Coach Federation (ICF).

Monica are experiență de 15 ani în conceperea și livrarea programelor de training atât din rolul de HR Manager și Training & Coaching Manager în cadrul a trei afaceri locale aflate la început de drum, cât și din postura de colaborator în trei companii care oferă exclusiv servicii de coaching și training.

Proiectele ei de training au contribuit la dezvoltarea personală și profesională a clienților din industria pharma, retail, auto, imobiliare, producție de materiale de construcții, industria tutunului si wellness.